Köy Garajına Yeni Düzenleme

Muğla'nın Milas ilçesinde özellikle yaz aylarında aşırı bir yoğunluğun yaşandığı ve ilçenin belde ve köylerle olan ulaşımının büyük bir kısmının sağlandığı Tabakhane Minibüs Garajı'nın artan trafik yoğunluğuna çare olması planlanan çalışma hayata geçiriliyor

Köy Garajına Yeni Düzenleme
Muğla'nın Milas ilçesinde özellikle yaz aylarında aşırı bir yoğunluğun yaşandığı ve ilçenin belde ve köylerle olan ulaşımının büyük bir kısmının sağlandığı Tabakhane Minibüs Garajı'nın artan trafik yoğunluğuna çare olması planlanan çalışma hayata geçiriliyor.
Garajın tarihi surlar tarafından vergi dairesi müdürlüğü yönüne doğru olan kısmından açılan yaklaşık 20 metrelik bağlantı yoluyla, garaja girecek olan minibüslerin bu yolu kullanmaları sağlanarak, garajın daha önce tek olan giriş çıkış kapısında yaşanan yoğunluğun azaltılması planlandı.
Tabakhane Garajı giriş ve çıkışında yaşanan sıkıntıyı azaltması planlanan çalışmayla ilgili olarak görüşlerini dile getiren Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, "Tabakhane Garajı'nı kullanan vatandaşlarımızdan ve minibüsçü esnafımızdan gelen şikâyetleri değerlendirerek almış olduğumuz karar gereği, garajımızı vergi dairesi müdürlüğü önünden Lozan Caddesi'ne bağlayacak olan bağlantı yolunu açmaya başladık. Çalışma tamamlandığında yapılacak olan planlamayla bağlantı yolu ile garajımıza girişi veya çıkışı tek yön olarak bu yoldan yapmayı düşünüyoruz. Umuyorum ki yapılan bu çalışma ile garajımız girişinde yaşanan trafik yoğunluğunu bir nebze de olsa rahatlatmış olacağız " dedi.