Kilis Fem Dershanesi Müdürü Şergi: Başarıda okullar kadar dersanelerin de payı var

Kilis Fem Dershanesi Müdürü Metin Şergi, Kilis'in LYS'de gösterdiği başarıda okulların yanında şüphesiz dershanelerin de çok büyük katkısının olduğunu

Kilis Fem Dershanesi Müdürü Metin Şergi, Kilis'in LYS'de gösterdiği başarıda okulların yanında şüphesiz dershanelerin de çok büyük katkısının olduğunu söyledi.

Şergi, sınavda öğrencilerinin büyük başarı elde ettiğini belirterek, "ÖYSM başkanımız sayın Ünal Yarımağa'nın belirttiği gibi bir alanı olmayıp her öğrencinin tüm sorulardaki başarısının ölçtüğü bir sınavdır. Kilis Fem Dershanesi, YGS ve SBS'deki başarısını Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS)'nda da sürdürdü. 1995 yılından beri Kilis'te özverili ve deneyimli öğretim kadrosuyla faaliyetine devam eden dershanelerinin, her yıl olduğu gibi kendisine güvenen yüzlerce öğrenciyi başarıya ulaştırdı." dedi.

LYS'nin uzun bir maraton olduğunu, bu maratonda sabırlı ve yoğun bir çalışma sezonu geçirdiklerini ifade eden Şergi,

şöyle konuştu: "Dershanemiz öğrencilerinden Ahmet Sarıkaya MF-2 ve MF-3 alanında il 1.si, Arif Demir MF-1 ve MF-4 alanında il birincisi Nuray Şengül Durmuş TM-1, TM-2 ve TM-3 alanında il 1.si ve Esra Savaş ise TS-1 ve TS-2 alanında il birincisi olmuşlardır."

Kurum olarak tüm öğrencilerle birebir ilgilendiklerini aktaran Şergi, "Esas alan danışmanlık sistemine sahibiz. Her seviye öğrenciye hangi konunun ne şekilde anlatılacağının belirlendiği ve tüm öğretmenlerimizin tecrübelerinin paylaşıldığı haftalık düzenli zümre çalışmaları, isabet yüzdesi yüksek kaliteli ve bol dokümanla en büyük kaynak olan Fem Dergileri sayesinde başarı elde ediyoruz. Yıl içerisinde sarf edilen emeklerin meyvelerinin alındığını tercih döneminde tüm dershane kadromuzla Kilisli öğrencilerin hizmetinde olacağız. Bu yıl bütün sınavlarda birinciliklere imza atan öğrencilerini, bu başarıda emeği geçen öğretmen ve velilere teşekkürü borç biliyoruz." diye konuştu.