Kahramanmaraş FEM Dersanesi'nin LYS başarısı

Kahramanmaraş'ta Lisans Yerleştirme Sınavı'nın (LYS) 12 puan türündeki il birincileri FEM Dershaneleri'nden çıktı. FEM'in 14 öğrencisi de Türkiye'de i

Kahramanmaraş'ta Lisans Yerleştirme Sınavı'nın (LYS) 12 puan türündeki il birincileri FEM Dershaneleri'nden çıktı. FEM'in 14 öğrencisi de Türkiye'de ilk 100 içerisine girdi.

Sonuçlarla ilgili basın toplantısı düzenleyen Kahramanmaraş FEM Dershaneleri Genel Müdürü Samet Demirci, büyük bir başarıya imza attıklarını söyledi. 12 puan türünün taamında Kahramanmaraş il birincilerinin, FEM'den çıktığını kaydeden Demirci, 9 puan türünün tamamın da il ikincisi ve üçüncülerinin, yine kendi öğrencileri olduğunu belirtti. Matematik Fen (MF) puanlarının tamamında Sefa Burak Kasımoğlu, Türkçe Matematik (TM) ve dil puanlarının tamamında Ahmet Bekereci, Türkçe Sosyal (TS) puanlarının tamamında da Ömer Özelçi'nin birinci olduğunu açıklayan Demirci, Türkiye genelinde de ilk 100'de 14 öğrencilerinin bulunduğuna dikkat çekti. FEM'in gurur verici derecelerle Kahramanmaraş'ın adını duyurduğunu ifade eden Demirci, öğrencilere, velilere ve öğretmenlere başarıdaki katkılarından dolayı teşekkür etti. Tercihler konusunda da öğrencilere uyarılarda bulunan Demirci, "Bu yeni sınav sisteminde tercihlerin öneminden dolayı tüm öğrencilerimizin iyi bir rehberden destek alması gerekiyor. Bizler bu konuda gereken desteği öğrencilerimize sağlayacağız." dedi.