İskilip Anadolu Lisesi Lys'de Türkiye 238.'si Çıkardı

Çorum'un İskilip ilçesinde Anadolu Lisesi öğrencisi Erdem Akın, LYS sınavında Türkçe-Sosyal (TS) 1 puan türünde 511,830 puan alarak Türkiye genelinde 238'inci olurken, Çorum'da 2. oldu.

Mezun olduğu Anadolu Lisesi'ne gelen Erdem Akın, başarısını Okul Müdürü Tuğcan Demirel ve öğretmenleri ile birlikte kutladı.
Okul Müdürü Tuğcan Demirel, öğrencisinin sağladığı başarıdan dolay çok mutlu olduklarını söyleyerek İskilip Anadolu Lisesi'nin ismini Türkiye çapında daha büyük başarılarla duyurmak için ellerinden gelen çabayı göstereceklerini belirtti.
Başarının tesadüf olmadığını dile getiren Demirel, "Okul yönetimlerinde iyi bir ekip çalışması yakalandığında başarı sağlamanız, verim almanız daha kolay oluyor. Biz de bunu kendi okulumuzda başarmış durumdayız. Ortaöğretimin bir amacı da öğrenciyi yükseköğretime göndermek, bu görevi de yerine getirmenin haklı gururunu yaşamaktayız. Öncelikle okul öğretmenlerimize daha sonra bize bu mutluluğu kazandıran öğrencimiz Erdem Akın'a ve sınavda başarı sağlayan tüm öğrencilerimize teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.