Bakan Çelik Chp Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun İçki Uyarısını Değerlendirdi

Devlet Bakanı Faruk Çelik, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Ramazan ayında içki içmeyin" sözlerini değerlendirdi

Devlet Bakanı Faruk Çelik, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Ramazan ayında içki içmeyin" sözlerini değerlendirdi. Bakan Çelik, halkın değerlerine sahip çıkılmasının güzel bir olay olduğunu ifade etti.

Bursa'nın Kestel ilçesinde Babasultan göletinin açılışına katılan Çelik, basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun parti üyelerine yönelik söylediği, "Ramazan ayında içki içmeyin" sözlerini değerlendiren Çelik, Kılıçdaroğlu'nun neye istinaden böyle bir şey söylediğini bilmediğini ifade ederek, "Heralde referanduma atıf yaptı. Bu milletin değerlerini dikkate alması güzel bir şey. Ramazan ayı güzel bir ay. CHP'nin o değerlere sahip çıkması gerçekten güzelşey. Keşke daha önceden bu değerlere sahip çıksaydılar. Keşke bütün siyasi partiler, halkın değerlerine daha önceden sahip çıkıp, halk ile aynı düşünseydi, halkın sıkıntıları daha çok minimize olurdu. CHP'nin milletimizle aynı görüşte olması güzel bir şey" diye konuştu.