Adana Milli Eğitim Müdürü Büyükfırat, başarılı öğrencileri altınla ödüllendirdi

Adana Milli Eğitim Müdürü Abdulgafur Büyükfırat, YGS ve SBS'de Türkiye derecesi yapan Işık Dershanesi öğrencilerini ve velileri makamında ağırladı. Bü

Adana Milli Eğitim Müdürü Abdulgafur Büyükfırat, YGS ve SBS'de Türkiye derecesi yapan Işık Dershanesi öğrencilerini ve velileri makamında ağırladı. Büyükfırat, alanlarında birinci olan öğrencileri çeyrek altınla ödüllendirildi.

İl genelinde sınava giren öğrenci sayısının 52 bin olduğunu vurgulayan Büyükfırat, kentin sınav başarının daha ileri seviyelere çıkmasını istediklerini kaydetti. Sınavlarda büyük başarı gösteren Işık Dershanesi öğrencileri ve velilerini tebrik eden Büyükfırat, "Sizler başarınızla mutlu oldunuz, bizleri ve ailelerinizi de mutlu ettiniz. Hepinizi tebrik ediyorum. Başarılarınızın ilerleyen döneler için de devam edeceğine inanıyorum." dedi.

Işık Dershaneleri Genel Müdür Yardımcıları Erdoğan Demirci ve Mehmet Alkan'ın da katıldığı toplantıda Büyükfırat öğrencileri yanına çağırarak anı fotoğrafı çektirdi. Alanlarında Türkiye 1'incisi olan 6 öğrenciye çeyrek altın hediye eden Büyükfırat, çeşitli derecelerle Adana'yı yurt genelinde temsil eden 46 öğrenciye de kitap hediye etti.

Büyükfırat, tüm dershanelerin öğrencilerini aynı şekilde makamında ağırlayacağını ve ödüllendireceğini kaydetti.