Söke Belediyesi'nden Yeni Bir Hizmet Atılımı

Rutin Belediyecilik hizmetleri dışında Sökeli vatandaşların en etkin şekilde hizmet almasını sağlamayı öncelikleri arasında bulunduran Söke Belediyesi, yeni bir hizmet daha vatandaşlarına sunuyor.

Söke Belediyesi'nden Yeni Bir Hizmet Atılımı
2004 yılından bu yana her geçen gün geliştirilen E-Belediyecilik uygulamalarını E-TR oscarı ile taçlandıran Söke Belediyesi şimdide vatandaşına daha hızlı ve daha etkin hizmet verebilmek için harekete geçti. Söke Belediyesi 'Hizmet Masası' faaliyete geçirildi. Hizmet Masası, Sökelilerin zaman harcamadan sorunlarını çözüp, beklentilerine cevap vermek amacı ile oluşturuldu.
Bugüne kadar E-Belediyecilik ve mobil belediyecilik uygulamaları ile belediye hizmetlerini vatandaşların adeta ayağına götüren Söke Belediyesi, Belediye Hizmet Binasının girişine konumlandırılan hizmet masası ile vatandaşların telefon, internet veya bizzat ilettikleri istek ve taleplerini alacak, ilgili birimlere yönlendirilecek talep ve şikayetler ile ilgili olarak kısa süre içinde vatandaşlara geri dönecek.
Söke Belediyesi Hizmet Masası görevlileri; gelen başvuruyu kayıt altına alacak, başvuru bilgisayar ortamında ilgili birimlere gönderilecek, bu başvuru aynı zamanda ilgili birimin amir veya müdürüne kısa mesaj olarak cep telefonuna da iletilecek. Çözüm için geçerli işlemlerin başlamasının ardından yapılan gerekli inceleme sonucunda talep veya şikayet sahibi vatandaşa olumlu ya da olumsuz çözüm aşamaları hakkında bilgi verilecek. Vatandaşlara bilgi, başvuru sırasında alınan telefon veya e-posta adresine iletilecek.
Söke Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi; "Elektronik belediyecilikte E-TR ödüllerini aldıktan sonra, üzerimize büyük bir sorumluluk yüklendiğini ve çıtayı daha yukarılara çıkarmamız gerektiğini ifade etmiştim. Söke Belediyesi olarak daha hızlı ve daha etkin hizmet verebilmek için harekete geçtik. 'Hizmet Masası' ile vatandaşlarımız zaman kaybından kurtulacak" dedi.
Söke Belediyesi'nin eski Başkanlarından ve önceki dönem Milletvekili Mehmet Semerci, hizmet masasından ilk hizmet alan vatandaşlardan biri oldu. Söke Belediyesi Hizmet Masası'nı ziyaret eden Mehmet Semerci, kayıtlarını kontrol ettirdi. Semerci, hizmet masası ile Söke Belediyesi'nin belediyecilik hizmetlerinde bir adım daha öne geçtiğini belirterek; "Söke Belediyesi yine öncü belediyelerden biri olduğunu gösterdi" diye konuştu.