Vuvuzela ile karşılanan Kanarya, Stoch'a kavuştu

Fenerbahçe kafilesi, ikinci etap kamp çalışmaları için Belçika'nın başkenti Brüksel'de 2010 Dünya Kupası'nın simgesi haline gelen vuvuzela isimli çalgılarla karşılandı. ...



Fenerbahçe kafilesi, ikinci etap kamp çalışmaları için Belçika'nın başkenti Brüksel'de 2010 Dünya Kupası'nın simgesi haline gelen vuvuzela isimli çalgılarla karşılandı.

Sarı-Lacivertlilerin yeni transferi Miroslav Stoch da kafileye Belçika'da dahil oldu. Slovak oyuncuya havaalanında gurbetçiler sevgi gösterisinde bulundu. Transfer çalışmalarını büyük bir gizlilik içinde sürdüren Fenerbahçe'nin, forvet transferini Belçika kampında getireceği öğrenildi. Güiza'yı gözden çıkaran Sarı-Lacivertli yönetim, golcü takviyesini en geç 1 hafta içinde bitirmeyi planlıyor. Kanarya'nın gündeminde ilk sırada olduğu öne sürülen Grafite'nin kulübü Wolfsburg ile pazarlıkların olumlu yönde sürdüğü belirtildi.
Yeni sezon hazırlıklarına Genk'te devam edecek olan F.Bahçe, Al-manya'nın Köln şehrinin ev sahipliğinde düzenlenecek ETL-DOM Kupası Turnuvası'na katılacak. Turnuvanın ilk maçında yarın AZ Alkmaar ile mücadele edecek Sarı-Lacivertliler, rakibini yenerse cumartesi günü Köln-Anderlecht maçının galibiyle final oynayacak. Kamp programı çerçevesinde üçüncü hazırlık maçını 19 Temmuz Pazartesi günü Belçika 1. Lig takımlarından KRC Genk ile yapacak Kanarya, 21 Temmuz Çarşamba günü Mönchengladbach'taki Borussia Park Stadyumu'nda G.Saray ile karşı karşıya gelecek.
Fenerbahçe'de sakatlıkları bulunan Daniel Güiza, Özer Hurmacı, Gökhan Gönül ve Uğur Boral, Belçika kampına götürülmedi. Bu oyuncuların tedavi ve çalışmalarını Can Bartu Tesisleri'nde sürdürecekleri bildirilirken, dünya 4'üncüsü olan Uruguay Milli Takımı'nda yer alan Diego Lugano'nun daha sonra takıma katılacağı kaydedildi. F.Bahçe, Genk'teki ilk çalışmasını dün akşam 20.00'de gerçekleştirdi. Brezilyalı futbolcu Bilica'nın sarıya boyanmış saç stili, hem takım arkadaşlarının hem de taraftarların dikkatini çekti.


Zaman