Beşiktaş, Vikingur Gota maçının taktiğini çalıştı

UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda konuk edeceği Vikingur Gota maçının hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş taktik çalıştı. Basına kapalı yapılan antren

UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda konuk edeceği Vikingur Gota maçının hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş taktik çalıştı. Basına kapalı yapılan antrenmanın yaklaşık 1,5 saat sürdüğü belirtildi.

Siyah - beyazlı ekibin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada idmana izinli olan Holosko, Tello ile tedavilerine devam edilen Rüştü Reçber, Rıdvan Şimşek ve Yusuf Şimşek katılmadı.

Teknik Direktör Bernd Schuster yönetiminde yapılan taktik idmanı, ısınma koşuları ile başladı. Daha sonra 2 gruba ayrılan oyuncuların, kanat paslaşmaları ve şut çalışması yaptığı açıklandı. İdmanın, Beyaz Takım'ın 5-2 kazandığı minik kale kontrollü maçla sona erdiği belirtildi.

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi 2. ön elemesinde Vikingur Gota ile 15 Temmuz Perşembe günü oynayacağı maçın son hazırlığını yarın akşam saat 19.00'da BJK İnönü Stadı'nda yapacak. İdmanın ilk 15 dakikası basına açık olacak. Teknik Direktör Schuster ise, saat 20.10'da basın mensuplarının sorularını yanıtlayacak.

ÇUBUKLU FORMA YARIN SATIŞA ÇIKIYOR

Bu arada Beşiktaşlı taraftarın anılarının en güzel yerinde, hem nostaljik hem bugüne dair, bir Beşiktaş klasiği olarak gösterilen çubuklu formaların yarın satışa çıkacağı açıklandı.