Bayraklı Belediyesi 183 çocuğu sünnet ettirdi

İzmir'in Bayraklı Belediyesi, 183 çocuk için sünnet şöleni düzenledi. Sünnet çocuklarıyla beraber olan Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "İlçemizdeki ço

İzmir'in Bayraklı Belediyesi, 183 çocuk için sünnet şöleni düzenledi. Sünnet çocuklarıyla beraber olan Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "İlçemizdeki çocuklarımız, belediyenin verdiği kurslardan, burslardan ve özel günlerdeki tüm etkinliklerimizden sonuna kadar faydalanacak. Sizleri böyle birarada görmekten çok mutluyum." dedi.

Başkan Karabağ'ın eşi Bahriye Karabağ'ın eşlik ettiği çocuklar, faytona binerek Bayraklı'da bir süre tur attı. Daha sonra çocuklarla birlikte Sevgi Yolu'nda davul zurna eşliğinde yürüyen Başkan Karabağ, düğün salonuna kadar eşlik etti. Çocuklar, Bayraklı Yüzme Havuzu Düğün Salonu'nda kendileri için hazırlanan etkinliklerle karşılandı. Çarkıfelek oyunundan palyaçoya, sihirbazdan hokkabaza kadar birçok gösteriyle eğlendiler. Karabağ'la beraber Harmandalı da oynayan çocukların ellerine, Bahriye Karabağ tarafından kına yakıldı. Başkan Karabağ, misafir olarak şölene katılan Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak'la birlikte çocuklara hediyeler dağıttı.