Manisaspor kamp için Davraz'a gitti

Manisaspor, ikinci etap çalışmaları için bugün Isparta Davraz'a gitti. Sirene Otel'de kampa girecek olan Siyah-Beyazlılar, 20 Temmuz Salı günü 2. Lig

  Manisaspor , ikinci etap çalışmaları için bugün Isparta Davraz ' a gitti . Sirene Otel ' de kampa girecek olan Siyah-Beyazlılar , 20 Temmuz Salı günü 2 . Lig ekiplerinden Trabzon Karadenizspor ile karşı karşıya gelecek . Manisaspor , 23 Temmuz Cuma günü Davraz kampını tamamlayacak .

Manisaspor ' un 30 kişilik Davraz kampı kadrosunda şu futbolcular yer alıyor : İlker Avcıbay , Egemen Gençalp , Burak Özsaraç , Yiğit İncedemir , Nicolae Dica , Milos Stojcev , Joshua Simpson , Gökhan Emreciksin , Tuncay Süren , Ahmet İlhan Özek , Murat Gürbüzerol , Adem Büyük , Bulut Basmaz , Yiğit Gökoğlan , Jimmy Dixon , Gabriel De Paulo Limeira , Semavi Özgür , Bekir Yılmaz , Eren Aydın , Ömer Aysan Barış , Recep Biler , Eray Ataseven , Ferhat Çökmüş , Mehmet Güven , Hüseyin Tok , Nizamettin Çalışkan , Jacques Momha , Oumar Kalabane , Promise Isaac ve Carlos De Souza Floresta ( Kahe ) .