Başkan Saatcı, başarılı öğrencileri altınla ödüllendirdi

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, 8'nci sınıf Seviye Belirleme Sınavı(SBS)'nda dereceye giren FEM Dershanesi öğrencilerini altınla ödüllendirdi.

  Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı , 8 ' nci sınıf Seviye Belirleme Sınavı ( SBS ) ' nda dereceye giren FEM Dershanesi öğrencilerini altınla ödüllendirdi .

SBS sınavında Fethiye birincisi olan FEM Dershanesi öğrencisi Berire Eseoğlu ve Muğla genelinde ilk 10 ' a giren öğrenciler Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı ' yı makamında ziyaret etti .

Başkan Saatcı , FEM Dershanesi Müdür Erkan Gezmiş ' in de katıldığı ziyarette öğrencileri tek tek tebrik etti . Daha sonra öğrencilerle gelecek planlarıyla ilgili görüşlerini soran Saatcı , Berire Eseoğlu , Kaan Yolsever , Muhammet Aybars , Selin Hasar ve Handenur Tombak ' a altın hediye etti .

Öğrencileri sınava hazırlayan öğretmen ve ailelerini de kutlayan Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı , " Fethiye ' nin adını başarılı bir şekilde temsil eden öğrencilerimizle gurur duyuyorum . En büyük yatırım insana yapılandır . Bu bilinçle onları nakış gibi işlemektesiniz . " diye konuştu .

Kendilerini ağırlayan Belediye Başkanı Behçet Saatcı ' ya teşekkür eden FEM Dershanesi Müdürü Erkan Gezmiş ise , dershane olarak her yıl benzer başarılara imza atmanın sevincini yaşadıklarını kaydetti .

Gezmiş , " Bu arkadaşlar Fethiye ' deki çeşitli resmi ve özel okulların öğrencisidir . Bizim dershanemize devam ettiler . Başarı sadece bizim değil , tüm Fethiye ' nindir . İnşallah geriye gitmeyiz . Daha çok çalışarak ilerleriz . " dedi .