Uyuşturucu sevkiyatı yapan zehir tacirlerinde gözaltı sayısı 7 oldu

Diyarbakır'dan Antalya'ya beton kolonlar içerisinde 11 kilogram esrar getirmek isterken gözaltına alınan zanlıların sayısı 7'ye yükseldi.

An

  Diyarbakır ' dan Antalya ' ya beton kolonlar içerisinde 11 kilogram esrar getirmek isterken gözaltına alınan zanlıların sayısı 7 ' ye yükseldi .

Antalya Emniyeti Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekiplerinin dün gözaltına aldığı zehir tacirlerine yeni isimler eklendi . Operasyon kapsamında Burdur ' da gözaltına alınarak Antalya ' ya getirilen zanlılarla birlikte gözaltı sayısı 5 ' ten 7 ' ye çıktı . Ayrıca dün ele geçirilen 21 kilogram esrar maddesi de 500 gram daha arttı . Zanlılarla birlikte bin 450 adet de extacy hap ele geçirildi .

Öte yandan , Diyarbakır ' dan beton kolonlar içerisinde uyuşturucu madde getirmek isterken gözaltına alınan Salih B , Muhsin A , Yalçın K , Veysel T , Mehmet B , Hüseyin B . Ve Mehmet Ali D . bugün sağlık kontrolünden geçirildi . Zanlıların sorguları emniyette sürüyor .

Polis , Diyarbakır ' dan Antalya ' ya uyuşturucu sevkiyatı yapılacağı istihbaratını almış , 4 aylık bir çalışma neticesinde zanlıların kimlikleri belirlenmişti . Telefon dinlemelerinde zanlıların sürekli olarak , " Beton dökeceğiz . Bana demir , kum ve çimento lazım . " dedikleri tespit edilmişti . Zanlıların inşaat işiyle uğraşmadıkları halde sürekli olarak böyle konuşmalarından şüphelenen güvenlik güçleri grubu takibe almış , dinlemeye tekrar takılan zanlıların bu kez , " Evin altı için , kum , demir ve çimento lazım . " dediklerini tespit edilmişti . Bunun üzerine zanlıların uyuşturucu sevkiyatı yapacağını belirleyen ekipler operasyon için düğmeye basmış ve 5 kişiyi gözaltına almıştı . Burdur ' a uzanan operasyonda da 2 kişi gözaltına alınarak zehir tacirlerinin sayısı 7 ' ye ulaştı .