SBS Türkiye birincisi Yasin Aslan Yamanlar Koleji'nde okumak istiyor

Seviye Belirleme Sınavı(SBS)'nda 500 tam puan alarak Türkiye birincileri arasında yer alan Özel Finike Koleji öğrencisi Yasin Aslan, İzmir Yamanlar Ko

  Seviye Belirleme Sınavı ( SBS ) ' nda 500 tam puan alarak Türkiye birincileri arasında yer alan Özel Finike Koleji öğrencisi Yasin Aslan , İzmir Yamanlar Koleji ' nde okumak istediğini söyledi .

Başarısında etüt çalışmaları ve düzenli çalışmanın etkili olduğunu ifade eden şampiyon öğrenci Yasin Aslan , " Bir öğrencinin başarılı olmasında en önemli pay öğrencinin kendi gayretinin yanında iyi bir okulda başarılı öğretmenlerden eğitim alması yatmaktadır . Ben de iyi bir üniversite kazanabilmek için Türkiye ' nin en başarılı okullarından İzmir ' deki Yamanlar Koleji ' nde okumak istiyorum . " diye konuştu . Başarılı öğrenci , sınavlara kendisini hazırlayan okuldaki öğretmenlerine ve kendisine her zaman destek veren ailesine teşekkür etti .

Özel Finike Koleji Müdürü Yakup Bayrak , okul olarak başarılarının tesadüf olmadığını dile getirdi . Bu yılki sınavlarda hem ferdi alanda hem de okul olarak başarılarının iyi olduğunu belirten Bayrak , bu başarıda emeği geçen tüm öğretmenleri kutladı . Bayrak , " Yasin Aslan ' ın Türkiye birinciliği yanı sıra okulumuzdan SBS ' ye giren 23 öğrenciden 20 ' si 400 puanın üzerinde puan aldı . 3 öğrencimiz de 350 puan alarak büyük başarı elde etti . Tüm öğrencilerimi kutluyorum . " şeklinde konuştu .