Aile Hekimliği Uygulamaları Değerlendirme Toplantısı Düzenlendi

Adıyaman Sağlık Müdürlüğü tarafından Aile Hekimliği Uygulamaları değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

  Sağlık Müdürlüğü toplantı salonunda aile sağlığı elemanları , sağlık evi ebeleri , toplum sağlığı merkezi çalışanları ve ilgili sağlık personelinin katıldığı toplantının toplantıya Sağlık Müdürü Mehmet Emin Taş da katıldı . Üç ayrı oturumda gerçekleşen toplantıda aile hekimliği uygulamasında özlük haklarının değerlendirilmesi , ana ve çocuk sağlığı şube müdürlüğü çalışmaları , izlem protokolleri , çocuğun psikososyal gelişimi programı , KETEM çalışmaları , iletişim teknikleri , genişletilmiş bağışıklama
programı , güvenli enjeksiyon-soğuk zincir ve kalite yönetimi konularında bilgilendirildi .
Gerçekleştirilen ilk oturumda Bilgi İşlem İstatistik Şube Müdürü Nevzat Baykan , Aile ve Toplum Sağlığı Şube Müdürü Oğuz Özkaya ve Personel Şube Müdürü Ramazan Çatan oturum yöneticisi olarak görev yaptı .
Sağlık Müdürü Mehmet Emin Taş , 1 . basamak sağlık hizmetleri çalışanlarına yönelik hizmet içi eğitimlerin devam ettiğini belirterek , " Koruyucu sağlık hizmetlerine büyük önem veriyoruz . Vatandaşa daha kaliteli ve nitelikli hizmet verebilmek için bu tür toplantılar düzenliyoruz . Bu toplantımızda sağlık personeliyle çeşitli konularda fikir alış verişinde bulunuyoruz . 2006 yılından beri Adıyaman ' da uygulanan Aile Hekimliği uygulaması , personelin özverili çalışmasıyla çok iyi bir seviyeye geldi " dedi .