Adana Sebze ve Meyveciler Esnaf Odası Başkanı Yalı'dan korsan hal uyarısı

Adana Sebze ve Meyveciler Esnaf Odası Başkanı Mesut Yalı, şehir merkezinde kayıt dışı hizmet veren sebze ve meyvecilere karşı acil tedbir alınmasını i

  Adana Sebze ve Meyveciler Esnaf Odası Başkanı Mesut Yalı , şehir merkezinde kayıt dışı hizmet veren sebze ve meyvecilere karşı acil tedbir alınmasını istedi .

Kocavezir İş Merkezi yanından geçen Güney Kuşak Bulvarı ' nı işgal ederek trafiği de felç eden ' Korsan halde ' kayıt dışı satış yapan sebze ve meyveciler olduğunu aktaran Yalı , tedbir alınmadığı için her geçen gün sayılarının arttığını bildirdi . Bu durumdan devlette karşı tüm yükümlülüklerini yerine getiren kayıt altındaki esnafın olumsuz etkilendiğini kaydeden Mesut Yalı , belediye ve ilgili birimlere defalarca sıkıntılarını ilettiklerini , ancak bugüne kadar yeterli destek görmediklerini söyledi .

Yalı , " Devletimiz , tüm sıkıntılarına rağmen Bağ-Kur primini ödeyip , vergisini yatıran kayıtlı esnafımızın haklarını korumak için neden ilgisiz? Lütfen , ilgililer sorunlarımıza daha duyarlı olsunlar ve kronikleşmeye başlayan bu meseleye çözüm bulsunlar . " dedi .