Bayan Motorcu Karadeniz'i Dolaşarak Rekorlar Kitabına Girmeyi Hedefliyor

Bursa'da Saltanat Kapı'dan yola çıkan 34 yaşında, bir çocuk annesi motorcu, Karadeniz turu yaparak Guinness Rekorlar Kitabı'na girmeyi hedefliyor

Bursa'da Saltanat Kapı'dan yola çıkan 34 yaşında, bir çocuk annesi motorcu, Karadeniz turu yaparak Guinness Rekorlar Kitabı'na girmeyi hedefliyor. Bayan motorcu yanında götürdüğü Bursaspor formasını da Trabzonspor Kulübü'ne hediye edecek.
Hisar Mahallesi'nde oturan 34 yaşındaki Nurdan İspartalı, motoruyla Karadeniz'i dolaşarak yeni bir rekora imza atacak. Tophane'de bulunan Saltanat Kapı önünde ailesiyle vedalaşan İspartalı, Bolu ve Düzce istikametine doğru yola çıktı. Genç motorcunun yakınları ise gözyaşlarını tutamadılar. Desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı'na teşekkür eden İspartalı, "Eşsiz tabiatı, şelaleleri, denizleri ve halkı sebebiyle, Allah'ın yarattığı bu güzelliği dünya gözü ile görmek için Karadeniz'i tercih
ettim. Bu seyehati başaracağıma inanıyorum. Toplam'da 3 bin kilometre yol gideceğim. Böyle bir yolculuğa çıkabileceğime önce kendimi inandırdım. Daha sonra annem ve kızımı ikna ettim" dedi.
Üzerinde giydiği Bursaspor formasını Trabzonspor Kulübü'ne hediye edeceğini dile getiren İspartalı, "Hayatımda bir kez maça gittim ve Bursaspor'un şampiyonluğunu yaşadım, Trabzonspor'a çok şey borçluyuz" diye konuştu.