Balık Tutarken Düştüğü Murat Nehri'nde Boğuldu

Büyük Birlik Partisi (BBP) Bingöl İl Başkanı Tahsin Bayram'ın amcası, balık tutmak için gittiği Murat Nehri'nde boğularak hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre Ali Bayram (69), arkadaşlarıyla birlikte balık tutmak için Murat Nehri'ne gitti. Genç İlçe Köprüsü bölgesinde arkadaşları ile balık tutmaya çalışan Ali Bayram, düştüğü suda arkadaşlarının tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı. Bayram'ı sudan çıkaramayan arkadaşları, Genç Belediyesi ve 112 Acil Servisi'ne haber vererek yardım istedi. Kısa bir süre içersinde olay yerine gelen Genç Belediyesi, İl Acil Afet Müdürlüğü, 112 Acil Servis, polis ve jandarma ekipleri ile vatandaşlar, Bayram'ı
düştüğü yerden çıkarmak için çalışma başlattı. Vatandaşlar ve kurtarma ekiplerinin yardımıyla yaklaşık 1 saat aranan Bayram'ın cansız bedeni, Murat Nehri'nden çıkarıldı.
Olayın duyulmasının hemen ardından İlçe Kaymakamı Barış Cansu Aktan, Belediye Başkanı Abdurrahim Ariç, BBP İl Başkanı Tahsin Bayram ve çok sayıda vatandaş bölgeye geldi. Nöbetçi savcı tarafından yapılan incelemenin ardından, Bayram'ın cesedi otopsi için Bingöl Devlet Hastanesi'ne gönderildi.
Bayram'ın cesedini sudan çıkaran vatandaşlardan Ali Yaşar, ilçe belediye başkanlığı tarafından yapılan anonsu duyduktan sonra olay yerine gelerek kurtarma çalışmalarına katıldığı söyledi.
Murat Nehri'nde boğulan BBP Bingöl İl Başkanı Tahsin Bayram'ın amcası Ali Bayram'ın cesedinin yapılacak otopsiden sonra ailesine teslim edileceği bildirilirken, olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığı açıklandı.