Gönülçelen 15. yeni bölüm fragmanı izle

Gönülçelen dizisinin 15. bölümü 11 Haziran Cuma günü ATV'de yayınlanacak.

Gönülçelen 15. yeni bölüm fragmanı izle
  En son bö ; lü ; m ö ; zeti

Nesrin , Murat ' ın itirafı karşısında donup kalır , bir yandan da Levent , Hasret ' in birine aşık olup olmadığını ö ; ğrenmeye ç ; alışıyordur . Cihan ; Salih ve Saime ' nin karşısına geç ; erek ' herşeyi anladığını ' sö ; yler . Ağzını sıkı tutmasının karşılığında Hasret ' in sahneye ç ; ıkmasının engellenmesini istiyordur .

Kobra , Gü ; lnaz ' ın başka biriyle arasında ciddi birşeyler olabileceğini ö ; ğrenir , kıskanç ; lıkla aşkı iyice artmıştır , Gü ; lnaz ' ı elden kaç ; ırmamak iç ; in bir ç ; are bulmaya ç ; alışır . Nesrin sonunda iç ; ini rahatlatacak haberi Nakiye ' den ö ; ğrenir . Cihan ' lar , Hasret ' i istemeye gitmiştir . Nesrin-Ethem- Levent ü ; ç ; lü ; sü ; Cihan ve Hasret ' i bir araya getirmek iç ; in Cihan ' ı akşam yemeğine davet ederler . Hasret ve Cihan ' ın uyumu herkesin dikkatini ç ; eker . Ancak beklendiği gibi Murat ve Hasret ' in arası aç ; ılmaz , aksine gecenin sonunda ç ; ok romantik bir yakınlaşma yaşarlar . . .

Burhan ç ; ocukların babaannelerinin hasta olduğunu hemen Kırklareline gitmeleri gerektiğini sö ; yler , kısa sü ; rede 3 kardeş toplanır ve babalarıyla yola dü ; şerler . Ancak yol Kırklareli yolu değil , Bulgaristan sınırıdır . Saime ise ortalıktan kaybolan Hasret ' in nereye gidebileceğini tahmin ediyordur , telaşla Hasret ' e ulaşmaya ç ; alışan Murat ' a bir sırrı aç ; ıklar .