Köylüler muhatara öyle bir ceza verdi ki!

Isparta'nın merkeze bağlı Küçük Hacılar'da köylüler muhtara kızdı, tepkilerini de oylarıyla ortaya koydu. Muhtar de köylülere kızdı ve 'Kınıyorum yaptıkları çok ayıp' diyor.. Köylü muhtarı indirmek istiyor ama muhtarın pek niyeti yok.

Köylüler muhatara öyle bir ceza verdi ki!
  Isparta ' nın Merkeze bağlı Kü ; ç ; ü ; k Hacılar kö ; yü ; nde , 29 Mart 2009 yerel seç ; imlerini kazanan muhtar Ali Ç ; ö ; nü ; r ' ü ; n 8 azası 1 yıl iç ; inde tek tek istifa etti . Azasız kalan kö ; yde pazar gü ; nü ; yenilenen seç ; imlerde kö ; ylü ; nü ; n tepkisi sandığa ilginç ; bir sonuç ; la yansıdı .

550 seç ; menin bulunduğu kö ; yde oy kullanan 48 kişi , muhtara olan tepkisini zihinsel engelli vatandaşları aza seç ; erek koydu . Kö ; y Muhtarı Ali Ç ; ö ; nü ; r , 4 asil , 4 yedek azalık iç ; in aday listesi oluşturmayınca oy kullananlar sü ; rpriz bir sonuç ; ç ; ıkardı .

4 kişilik asil listede en ç ; ok oyu zihinsel engelli Mustafa Karataş aldı . Diğer zihinsel engelli Mehmet Ali Toptaş , Yusuf Toptaş ve Mehmet Kurt da yedek listede aza olarak yer aldı . Aza listesinde geç ; imini dilencilik yaparak sağlayan Ü ; mmet Ö ; ztü ; rk de yer aldı .

KÖ ; Y HALKI NE DEDİ

Kö ; y halkından Mustafa Toptaş , muhtarın kö ; yü ; idare edemediğini belirterek ' Millet oy kullanmaya gitmedi , gidenlerde bö ; yle bir tepki gö ; sterdi . Engelli olmayan azalarda seç ; ildi ama onların seç ; ildiklerinden hiç ; bir haberi yok hatta istifa ediyorlar . Kö ; ylü ; bö ; yle bir tepki gö ; sterdi , muhtara istifa et ç ; ağrısı gibi bir şey yaptılar . Ama muhtar nedense direniyor ' dedi .

Kö ; y Muhtarı Ali Ç ; ö ; nü ; r de yö ; netimde herhangi bir engel olmadığını belirtip asil bulunan listedeki 3 ü ; yesi ile ç ; alışmalarını yü ; rü ; teceğini sö ; yledi . Seç ; menin sandık başına gitmeyişini ise bahç ; e işlerinin yoğunluğuna bağlayan Ali Ç ; ö ; nü ; r , ' Kö ; y halkının ç ; oğu benim yanımda ' diye konuştu .

Kaynak : İHA