Kuzey Kore Güney Afrika'ya kupayı kazanmak için yola çıktı

Güney Afrika'ya Dünya Kupasını kazanmak için yola çıkan Kuzey Kore Milli takımı iddialı açıklamalarda bulundu. Ölüm grubu olarak adlandırılan G grubunda mücadele edecek olan Kuzey Kore takımı Brezilya, Fildişi Sahili ve Portekiz Milli takımlarının bulunduğu grupta yer alıyor.

Kuzey Kore Güney Afrika'ya kupayı kazanmak için yola çıktı
  Gü ; ney Afrika ' ya Dü ; nya Kupasını kazanmak iç ; in yola ç ; ıkan Kuzey Kore Milli takımı iddialı aç ; ıklamalarda bulundu . Ö ; lü ; m grubu olarak adlandırılan G grubunda mü ; cadele edecek olan Kuzey Kore takımı Brezilya , Fildişi Sahili ve Portekiz Milli takımlarının bulunduğu grupta yer alıyor .

Kuzey Kore , Gü ; ney Afrika ' ya Dü ; nya Kupası ' nı kazanmak iç ; in gideceklerini iddia ettiler .

Kuzey Kore Futbol Federasyonu Başkan Yardımcısı Son Kwang-Ho , Gü ; ney Afrika ' da yapılacak Dü ; nya Kupası ' na katılacak milli takımlarının kupayı kazanacağını iddia ederek , ' Sevgili liderimiz Kim Yong İl ' in bü ; yü ; k desteği sayesinde , ulusal takımımız bu hedefi gerç ; eğe dö ; nü ; ştü ; recektir ' dedi .

Ö ; LÜ ; M GRUBUNDA

Asya elemelerde Suudi Arabistan ve İran gibi gü ; ç ; lü ; rakipleri saf dışı bırakarak Dü ; nya Kupası ' na katılma hakkı elde eden Kuzey Kore , kupanın ö ; lü ; m grubu olarak adlandırılan G Grubu ' nda Brezilya , Portekiz ve Fildişi Sahilleri ile mü ; cadele verecek .

Savunmaya yö ; nelik oyun anlayışının gö ; ze ç ; arptığı Kuzey Kore , beşli savunma dü ; zeni ile oynuyor ve kontra ataklarla gol arıyor . Kuzey Kore ' nin 23 kişilik kadrosunun 20 ' si Kuzey Kore ' de futbol oynayan isimlerden oluşuyor . Sporx