Hacılar Belediyesi'nden Çalışanlarına Jest

Kırıkkale'nin Hacılar belediyesindeki görevli personele sosyal hakları kapsamında takım elbise, gömlek ve ayakkabı dağıtımı yapıldı.

Hacılar Belediyesi'nden Çalışanlarına Jest
  Hacılar Belediye Başkanvekili Hacı İbrahim Gündoğdu , 11 Mart 2009 Belediye Başkanı Memduh Bodur ' un uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmesinin ardından belediye meclisi tarafından 2 ay önce başkan vekili olarak seçildiğini hatırlatarak , " Kasabamız insanı arasında birlik ve bütünlüğü devam ettirebilmek , kırgınlıkları dargınlıkları , küskünlükleri gidermek , halkımızı daha çok birbirleriyle kaynaştırma çabası içerisindeyim . Kasabamız halkı göreve gelmemden sonra neyi yapabildiğimizi hangi
hizmetleri ürettiğimizi açıkça görmektedir " dedi .
Hacılar Belediyesi ' nin İller Bankası , SGK , vergi , su birliği , personel alacakları ve sendika aidatları olmak üzere 21 milyon 714 bin TL borcunun bulunduğunu açıklayan Gündoğdu , göreve geldikten kısa bir süre sonra personele 281 bin TL ' lik ikramiye ve sosyal yardımların ödendiğini , işçilerin maaşlarının verildiğini , son iki ay içerisinde de 200 bin TL ' lik alım yaptıklarını ifade etti .
Gündoğdu , " Kaynaklarımızı etkin bir şekilde kullanarak , daha güzel bir Hacılar için belediye meclis üyelerimizle yoğun bir çalışma içerisindeyiz " diye konuştu .
Birim müdürleri ile birlikte memurlar ve işçiler ile bir araya gelen Başkan Gündoğdu , " Hacılar bizim kasabamız , bizler bu toprakların insanıyız . Acısıyla tatlısıyla , imkanlarımız doğrultusunda sosyal haklarınız olan takım elbiselerinizi ve ayakkabılarınızı bugün dağıtıyoruz . Sıkıntısı olan derdi olan kim varsa makamıma gelebilir . Biz Hacılar ' ın başkanıyız , sıkıntısı olan derdi olan burada herkesin içerisinde söyleyebilir " şeklinde konuştu .
Gündoğdu ' nun konuşmasının ardından işçi ve memurlara 111 adet gömlek ve takım elbise ile 111 çift ayakkabı dağıtım yapıldı .