Almanya Milli Takımı da Güney Afrika'ya geldi

Alman Milli Futbol Takımı, Güney Afrika'da düzenlenecek Dünya Kupası karşılaşmaları için bu sabah Johannesburg Tambo Havaalanı'na indi.

D gurubunda

  Alman Milli Futbol Takımı , Güney Afrika ' da düzenlenecek Dünya Kupası karşılaşmaları için bu sabah Johannesburg Tambo Havaalanı ' na indi .

D gurubunda yer alan Almanya , ilk maçını Durban şehrinde 13 Haziran ' da Avustralya ' ya karşı yapacak . Daha sonra Nelson Mandela Bay/ Port Elizabeth ' de Sırbistan ile 18 Haziran ' da karşı karşıya gelecek olan Almanya , 23 Haziran ' da Johannesburg ' a geçecek ve burad ada aynı gün Gana ile karşılaşacak .

Havaalanında kısa bir açıklama yapan Alman Milli Takımı Teknik Direktörü Joachim Löw , " Tabii ki herkes biraz yorgun . Bu güzel ülkeye geldiğimiz için mutluyuz . Maçlarımıza başlamayı dört gözle bekliyoruz . " dedi .

Almanların , Güney Afrika ' nın idari başkenti Pretoria ' da kamp yapacağı otelin lisansının olmaması ülkede uzun zamandır büyük tartışmaya sebep olmuştu . Almanların problemi otele geçici lisans çıkarılarak çözüme kavuşturuldu .