Giovanni asistiyle Meksika’yı uçurdu - SPOR

Dünya Kupası’nda mücadele edecek olan Meksika’nın kadrosunda ye alan G.Saray’ın kiralık genç yıldızı Giovanni Dos Santos, İtalya hazırlık maçında izleyenleri büyüledi.



Dünya Kupası’nda mücadele edecek olan Meksika’nın kadrosunda ye alan G.Saray’ın kiralık genç yıldızı Giovanni Dos Santos, İtalya hazırlık maçında izleyenleri büyüledi.

Meksika’nın 2-1 kazandığı hazırlık maçında ilk golün asistini harika bir pasla yapan genç yıldız büyük alkış topladı. Turnuva öncesi sergilediği futbol ve attığı golle dikkatleri üzerine çeken Dos Santos’un Galatasaray’da kalıp kalmayacağı da henüz kesinlik kazanmadı. Meksikalı yıldızın, Güney Afrika’da göstereceği form, kaderini belirleyecek.

Trabzonspor’la Ceyhun pazarlığı

Galatasaraylı yöneticiler, Barış Özbek’i isteyen Trabzonspor’a ilginç bir öneri sundu.  Selçuk İnan’a teklifte bulundukları için Bordo-Mavililer’le arası açık olan Sarı-Kırmızılı yöneticiler, “Barış’ı size veririz ama karşılığında Ceyhun Gülselam’ı isteriz” teklifinde bulundu. Bu öneriye Teknik Direktör Şenol Güneş’in karşı çıktığı ve “Ceyhun’un satılmasına izin vermem” dediği öğrenildi. Bordo-Mavili yöneticiler de Güneş’in bu çıkışı sonrası Galatasaray’a Barış için 1 milyon euro teklif etti. Başkan Polat bunu çok az buldu.

Stada giderken bile küfür etmek yasak!

Futbol Federasyonu tarafından oluşturulan taslakla sadece spor alanlarını değil, taraftarların geçici veya sürekli olarak gruplar halinde bulundukları yer ve mekanlarla müsabakanın yapılacağı yere gidiş-geliş güzergahlarını da kapsar hale getiriliyor. Hukuktan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Avukat Yunus Egemenoğlu, “Kanun tasarısı pazartesi günü Bakanlar Kurulu’nda ele alınacak. Şike ve teşvik primi suçlarında 5-12 yıl hapis cezası gündemde. Çipli bilet de hayata geçiyor” ifadelerini kullandı. 

 

Star Gazete