-hamaney'den İsrail'e: 'Kanser Hücresi' Tahran ? 04.06.2010 ? İran Dini Lideri Ayet...

-HAMANEY'DEN İSRAİL'E: 'KANSER HÜCRESİ' TAHRAN (A.A) ? 04.06.2010 ? İRAN DİNİ LİDERİ AYETULLAH ALİ HAMANEY, İSRAİL'İN GAZZE'YE İNSANİ YARDIM GÖTÜRE-H

 

-HAMANEY ' DEN İSRAİL ' E : ' KANSER HÜCRESİ '

TAHRAN ( A . A ) – ; 04 . 06 . 2010 – ; İran dini lideri Ayetullah Ali Hamaney , İsrail ' in Gazze ' ye insani yardım götüren gemilere saldırısıyla ilgili olarak , ' Siyonistlerin son cinayetleri , onların vahşi yüzünü tüm dünyaya gösterdi ' dedi .

Cuma hutbesinde , ' Lübnan ve Gazze ' ye saldırarak hata yapan siyonistler , bu kez da yardım gemilerine saldırarak büyük hata yaptı ' diyen Hamaney , ' Tekrarlanan bu hatalar , siyonist rejimin yıkılış ve yok oluşa adım adım yaklaştığını gösteriyor ' ifadesini kullandı .

Hamaney , ' Siyonistlerin son cinayetleri , onların vahşi yüzünü tüm dünyaya gösterdi ' dedi ve bu ülkenin politikalarıyla kendi sonunu hızlandırdığını söyledi .

Gazze ' nin üç yıldır kuşatma altında tutulmasını ' vahşilik ve zulüm ' olarak niteleyen Hamaney , ' İnsan hakları savunuculuğu iddiasındaki Batılı güçler , kuşatmanın devamını destekliyor . İnsan hakları kuruluşları da sessiz kalıyor ' dedi .

Bazı İslam ve Arap ülkelerinin , İsrail saldırıları karşısındaki sessizliğini eleştiren Hamaney , ' Bu ülkelerin bazıları , İsrail karşısında sessiz kalmakla yetinmiyor , perde arkasında bu katil siyonist rejimle işbirliği bile yapıyor ' diye konuştu .

İsrail ' i ' kanser hücresine ' benzeten Hamaney , ' bundan kurtulmak gerektiğini ' sözlerine ekledi .

04 . 06 . 2010 16 : 19 : 05