Gkv, Sanko Park'ta Badminton Ziyafeti Sunacak

Kuruluşunun 47

  Kuruluşunun 47 . yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde spor alanındaki faaliyetlerini il geneline yayan Gaziantep Kolej Vakfı ( GKV ) Özel Okulları , 11-13 Haziran tarihleri arasında Sanko Park ' ta Badminton Cup 2010 ' ı organize ediyor .
Akademik başarıları yanında sosyal , kültürel ve sportif başarılarıyla da sürekli ülke gündemine gelen GKV Özel okulları yeni bir adımla toplumsal alanda spor yapmayı teşvik edecek olan Badminton Cup 2010 ' u organize ediyor . 11-12-13 Haziran 2010 ' da Sanko Park ' ta gerçekleştirilecek olan turnuva halka açık olarak yapılacak . GKV Özel Okulları tarafından organize edilen Badminton Cup 2010 ' a Sanko Park yanında Geylani Ticaret , Beşler Grup , Karan Tekstil ve Bulguroğlu Baklavaları sponsorluk yapıyor .
Eğitim alanındaki başarıları yanında sosyal , külürel ve sanatsal başarılarıyla da gündemde olmayı başaran GKV Özel Okullarının sportif faaliyetlere ayrı önem verdiğine dikkat çeken GKV Özel Okulları Genel Müdürü Dr . Atanur Vergili , " Gaziantep ' te halka açık olarak düzenlenen ve bundan sonraki yıllarda da organize edeceğimiz Badminton Cup 2010 Turnuvasının hayırlı olmasını diliyorum . Herkese açık olan turnuva sonucunda derece alan sporculara madalya ve birer çeyrek altın hediye edilecektir . Bu
organizasyonla sporcularımızın da kaynaşması sağlanacaktır " dedi .
Gaziantep ' te ilk kez gerçekleştirilecek olan ve badminton sporunun toplumun her kesimine yayılmasını amaçlayan Badminton Cup 2010 turnuvasına büyük ilgi olduğunu ifade eden GKV Özel Okulları Beden Eğitimi Öğretmeni Mehmet Altan da , " Badminton , özellikle gençler arasında son dönemlerde hızla yayılmaya başladı . Bu sporun gelişmesine destek sağlamak ve yetenekli sporcuları tespit etmek için organize ettiğimiz geleneksel 1 . Badminton Cup 2010 Turnuvası 11-13 Haziran tarihleri arasında Sanko Park içerisinde
bize tahsis edilen mekanda gerçekleştirilecektir . Şimdiden büyük bir katılım olacağını düşünüyoruz . Katılmak isteyen vatandaşlarımız ve sporcularımızın GKV Özel Okullarına 0 342 321 01 00 ' dan ulaşarak kayıtlarını yaptırmaları mümkündür " diye konuştu .