2010 Dünya Kupası Heyecanına 2 Bin Türk Ortak Olacak

Dünya Kupası elemelerinden önce Güney Afrika'da ki otellerde yaklaşık 50 bin kişilik rezervasyon yaptıran Türk tur operatörleri, finallere katılamayacağımız belli olduktan sonra bu rakamı 2 bin kişiye düşürdüler

Dünya Kupası elemelerinden önce Güney Afrika'da ki otellerde yaklaşık 50 bin kişilik rezervasyon yaptıran Türk tur operatörleri, finallere katılamayacağımız belli olduktan sonra bu rakamı 2 bin kişiye düşürdüler.
2010 Dünya Kupası, 11 Haziran tarihinde Güney Afrika Cumhuriyeti'nin Johannesburg şehrinde 95 bin kişilik Soccer City standında Güney Afrika-Meksika maçı ile başlayacak. Bu heyecana yaklaşık 2 bin Türk ortak olacak.
Johannesburg, Pretoria, Suncity ve Cape Town'ı içeren bir haftalık Güney Afrika Turu ve ilk gruplardan seçilecek iki maçın bileti dahil 2 bin 500-3 bin Euro'ya mal olan bu heyecana ortak olmak isteyenler için başvurular sona ermek üzere.
Açılış maçını izlemek isteyenler ise ekstra 800 Euro; yani 4 bin Euro'yu, final maçını seyretmek isteyenler ise; THY ile uçuş, 5 deluxe oteller ve VIP koltuklar ve Güney Afrika Turu için 7 bin 500 Euro'yu gözden çıkartmak durumunda.
Dünya Kupası Eleme maçlarının yapılacağı şehirler ve stadyumları şöyle:
Johannesburg Soccer City ve Elis Park veya diğer adı ile Coca-Cola Park, Durban Moses Mabhida Stadyumu, Cape Town Green Point Stadyumu, Pretoria Loftus Versfeld Stadyumu, Port Elizabeth Nelson Mandela Bay, Bloemfontein Free State Stadyumu, Polokwane Peter Mokaba Stadyumu, Nelspruit Mbombela Stadyumu, Rustenburg Royal Bafokeng Stadyumu.