Portekizli Almeida da teknik direktöre yüklendi

Portekiz'in golcü oyuncusu Hugo Almeida İspanya karşısında erkenden oyundan alınmasına anlam veremediğini söyledi.

Portekizli Almeida da teknik direktöre yüklendi
  Portekiz Milli Takımı ' nın forvetinde gö ; rev yapan ve bu turnuvada bir de golü ; bulunan Hugo Almeida , İspanya ' ya 1-0 yenilerek Dü ; nya Kupası ' na veda ettikleri karşılaşmada niye oyundan alındığını sorguluyor .

Karşılaşmanın bitimine 15 dakika kala Almeida ' yı ayından alan teknik direktö ; r Carlos Queiroz , oyuna orta sahada gö ; rev yapan Danny ' yi sokarak takımını tek forvete dö ; ndü ; rmü ; ştü ; .

Queiroz ' un bu değişikliğine anlam veremediğini dile getiren Almeida , karşılaşmadan sonra yaptığı aç ; ıklamalarda , ' Oyundan alınmama şaşırmadım ama aç ; ıkç ; ası ü ; zü ; ldü ; m ç ; ü ; nkü ; oynamak istiyordum ve nihai kararı verecek kişi de teknik adamdır . Ancak benim oyunda kalmam gerekiyordu . Neden ç ; ıkartıldığımı anlamadım ' şeklinde konuştu .

İspanya ' nın bir ü ; st tura ç ; ıkmayı daha ç ; ok hak ettiğine inanan Portekizli golcü ; , ' İyi olan kazandı . Biz de elimizden geleni yaptık ve son dakikaya kadar savaştık ama onlar daha iyiydiler . Şimdi kafamızı kaldırmalı ve artık ö ; nü ; mü ; ze bakmalıyız . Biz bir takımız ve bu sonuç ; hepimizin eseri ' ifadelerini kullandı .