Bolu Vali Yardımcısı Karaca: Spor yapma alışkanlığı önemli

Bolu Vali Yardımcısı Zeki Karaca, spor yapma alışkanlığının kazanılmasının önemli olduğunu söyledi.

Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından or

Bolu Vali Yardımcısı Zeki Karaca, spor yapma alışkanlığının kazanılmasının önemli olduğunu söyledi.

Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü' nün 72. Kuruluş yıldönümü kutlamaları ve 2010 yılı il spor merkezleri açılış töreni 17 Temmuz Spor Salonu'nda gerçekleştirildi. Törene, Bolu Vali Yardımcısı Zeki Karaca, Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürü Suat Çelen, Bolu ASKF İl Başkanı Naci Parlak, Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü şube müdürleri, il spor dalı temsilcileri ve sporcu velileri katıldı.

Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürü Suat Çelen, törende yaptığı konuşmada, "6–17 yaş arası gençlerimize, serbest zamanlarda spor yapma alışkanlığı kazandırmak amacıyla, 20 farklı spor dalında başlattığımız il spor merkezi çalışmalarında; 30 antrenör görev yapmakta." dedi.

Çelen, il merkezindeki yaklaşık 500 gencin katılımı ile gerçekleşecek ve eylül dönemine kadar devam edecek organizasyonda; ilgili spor dalının antrenörleri tarafından yetenekli bulunan katılımcılara lisans çıkarılarak, il bünyesinde yarışmacı olmaları planlandığını aktardı.

Bolu Vali Yardımcısı Zeki Karaca ise çocuklarını spor yapmaları için yönlendiren velilere teşekkür etti. Karaca, gelecek nesillerin spor yapma alışkanlığını kazanmasında ve fiziksel gelişimlerine katkı sağlamasında spor faaliyetlerinin önemini vurguladı.

Gençlik ve Spor Teşkilatı'nın 72. kuruluş yıldönümünü de kutlayan Karaca, organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür etti.

Konuşmaların ardından yapılan ve izleyicilerin büyük beğenisini toplayan taekwon-do, Latin dansı, halk oyunları, ritmik cimnastik ve artistik cimnastik gösterileri ile organizasyon sona erdi.