Seyfi Oktay, tedavisinin ardından İstanbul'a getirilecek

'Ergenekon' soruşturması kapsamında gözaltına alınan ve yüksek tansiyon sebebiyle hastaneye yatırılan eski Adalet Bakanı Seyfi Oktay'ın, tedavi gördüğü Ankara Üniversitesi Tıp Fa...

 

" Ergenekon " soruşturması kapsamında gözaltına alınan ve yüksek tansiyon sebebiyle hastaneye yatırılan eski Adalet Bakanı Seyfi Oktay ' ın , tedavi gördüğü Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi İbni Sina Hastanesi Acil Servis Koroner Yoğun Bakım Ünitesi ' nden çıkarılarak , dün öğle saatlerinde farklı bir klinikte tedavi altına alındığı öğrenildi .

Oktay ' ın tedavisinin ardından İstanbul ' a getirileceği belirtildi . Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince önceki gün sabah saatlerinde gözaltına alınan Oktay ' ın , Keçiören ve Beysukent ' teki evleri ile Gaziosmanpaşa ' daki bürosunda arama yapılmıştı . Oktay daha sonra polis ekiplerince , sağlık kontrolü için Keçiören ' deki Adli Tıp Kurumu ' na götürülmüş , sağlık kontrolünün ardından , Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi İbni Sina Hastanesi ' ne sevk edilmiş ve hastanede yatarak tedavi edilmesine karar verilmişti .
Önceki gün İstanbul , Ankara ve Antalya ' da gerçekleştirilen operasyonlarda , Seyfi Oktay ile birlikte gözaltına alınan 6 kişinin sorgusunun sürdürüldüğü belirtildi . İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı ' nca sürdürülen soruşturma kapsamında , gözaltına alınan , eski Adalet Bakanı Seyfi Oktay , İşçi Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Cengiz ve Atletizm Federasyonu Asbaşkanı Hüseyin Yıldırım ile 4 avukatın da aralarında bulunduğu 7 kişiden 6 ' sının sorgusu sürüyor . Seyfi Oktay ise tedavisinin ardından İstanbul ' a getirilecek . Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ' nde sorgulanan şüpheliler için ek gözetim süresi alındığı , soruşturmanın sürdürüldüğü kaydedildi .
ANKARA İSTANBUL AA

Zaman