Emekli Olan Prof. Dr. Ünsal Öner İçin Tören Düzenlendi

Emekli olan Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ünsal Öner için tören düzenlendi.

  Hastanenin oditoryumunda düzenlenen törene , Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof . Dr . M . Yavuz Coşkun , Rektör Danışmanı Prof . Dr . Cahit Bağcı , Tıp Fakültesi Dekanı Prof . Dr . Abdurrahman Kadayıfçı , Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Prof . Dr . Levent Elbeyli , Genel Sekreter Ercan Eroğlu , Genel Sekreter Yardımcısı Ökkeş Demir , çok sayıda akademik , idari personel , öğrenci , ailesi ve davetli katıldı .
Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi ' nden yaş haddinden dolayı emekli olan ilk öğretim üyesi olan Prof . Dr . Ünsal Öner ' in emeklilik ve plaket töreninde , " Geçmişten Günümüze Prof . Dr . Ünsal Öner " adlı slayt duygulu anlar yaşattı .
Konuşmaların ardından Prof . Dr . Ünsal Öner ' e , Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof . Dr . M . Yavuz Coşkun tarafından çiçek ve plaket , Tıp Fakültesi Dekanı Prof . Dr . Abdurrahman Kadayıfçı , Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Prof . Dr . Levent Elbeyli tarafından çiçek ve plaket , Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı adına Prof . Dr . Sıtkı Göksu tarafından çiçek , ailesi tarafından ise plaket takdim edildi .
Çiçek ve plaket takdiminin sonrasında ise Gaziantep Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuarı tarafından müzik dinletisi sunuldu .