Ak Parti İl Başkanı Samani'den İlçe Ve Belde Ziyaretleri

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Samani, Manavgat ilçesi ile bağlı Gündoğdu, Çolaklı, Side, Kızılot, Oymapınar ve Sarılar beldelerini ziyaret etti.

Ak Parti İl Başkanı Samani'den İlçe Ve Belde Ziyaretleri
  AK Parti İl Başkanı Hüseyin Samani , ilçe ve belde ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor .
Manavgat ilçesinde , Gündoğdu Belediye Başkanı Hüseyin Nalcı ' nın ev sahipliğinde düzenlenen kahvaltı ile başlayan ziyaret programında , AK Parti İl Başkanı Hüseyin Samani , il başkan yardımcısı Ayhan Ateş , ilçe koordinatörü Mehmet Karasan , Kadın Kolları İl Başkanı Gökçen Enç , İl Gençlik kolları Teşkilat Başkanı İsmet Senekci , Manavgat İlçe Başkanı Nejat Tığlı , yönetim kurulu üyeleri , kadın ve gençlik kolları ile meclis üyeleri Aspendos Otel ' de bir araya geldi . Kahvaltıda konuşan Samani , İsrail saldırısı ile ilgili değerlendirmelerini partililerle paylaştı . AK Parti İl Başkanı Hüseyin Samani , İsrail ' in yaptığı haince saldırının ve İskenderun ' da PKK ' nın saldırısı sonucu 7 askerin şehit olmasının tesadüf olmadığını belirterek , " Her iki olayda ülkemizin birlik , beraberliğine ve kardeşliğine yapılan saldırılardır " dedi .
Gazze ' ye insani yardım götüren gemilere yönelik İsrail ' in yaptığı hain , saldırı tüm insanlık alemini derinden etkilediğini belirten Samani , " İskenderun ' da da PKK ' nın hain saldırısı neticesinde 7 askerimiz şehit olmuştur . Bu saldırıların aynı günde olmasının bir tesadüf olmadığını düşünüyoruz . Bu iki olayda ülkemizin birlik , beraberliğine ve kardeşliğine yapılan saldırılardır . Ülkenin birlik , beraberliği ve kardeşliği söz konusu olunca bunun üzerinden siyaset yapma gibi lüksümüz olamaz . Türkiye ' deki tüm anlayışlar ve siyasi partiler aynı tepkiyi göstermeliyiz " diye konuştu .
Samani konuşmasına şöyle devam etti ; " Özellikle Gazze ' ye insani yardım götüren gemilere yapılan saldırı Antalya için de önem taşımaktadır , çünkü gemiler Antalya limanından hareket etmiştir . Antalya da Gazze ' ye yardım götürecek insanlar Kepez Belediyesi ' nin ev sahipliğinde bir araya gelmiştir . Son derece heyecan verici bir olaydı ve dünyadan 32 ülkeden vatandaşların olduğunu biliyoruz . Amaç , İsrail ' in Gazze ' ye uyguladığı zulme dikkat çekmekti . İyi niyetli bir girişimdi . İsrail ' in Gazze ' ye uyguladığı bu zulüm aslında insanlığa karşı uygulanan zulümdür . Bu gemilerde yalnızca insani yardım , tıbbi araç gereç , ilaç vardı , bu gemilerde olmayan tek şey şiddet unsuru taşıyacak herhangi bir silah yoktu . Sadece bu insanların gemilerde oraya götürdükleri iyi niyetli yürekleri vardı . İsrail ' in tavrını şiddetle kınıyoruz . Bu konuda Türkiye olarak gerekli tepkileri ortaya koyduk . Dışişleri Bakanımız olayın olduğu andan itibaren gerekli girişimlerde bulundu . Başbakanımız konuya müdahale etti . Türkiye bir çadır devleti değil . Türkiye bugün uluslar arası arenada sorunları çözmek için masada olan ve yön gösterici tavırlar ortaya koyabilen bir ülkedir . Başbakanımızın ifade ettiği gibi Türkiye yeni bitme bir devlet değildir , tarihi kökleri olan bir devlettir . Bunun gereği olarak da gerekli tepkiler oluşturulmuştur . İsrail bu davranışı ile bölgede bir kez daha yalnızlığı seçmiştir . Bu davranışı onu gerek kendi bölgesinde , gerek insanlar arasında yalnız kalacaktır " dedi .
Muhalefet partilerine mensup belediyeleri de eleştiren Samani , " Manavgat ' ta geçtiğimiz günlerde ' Bütünleşik Kıyı Alanları Yönetim Planı ' ile ilgili bir toplantı düzenlendi . Bayındırlık Bakanlığımız tarafından 640 kilometrelik kıyılarımızın korunaklı bir şekilde gelecek nesillere bırakılması amacıyla hazırladığı bu plana maalesef muhalefet partili belediyeler ilgi göstermediler . Kıyı bölgelerinde yaşayan insanların maksimum faydalanacağı bir takım projelerin hayata geçirileceğinin konuşulduğu bu toplantıya AK Partili belediyelerin dışında Gazipaşa ve Kemer Belediyeleri katılmıştır . Manavgat ' ta toplantı olmasına rağmen , Manavgat , Serik , Aksu , Muratpaşa , Konyaaltı belediyeleri katılmamıştır . Ülkenin geleceği ile alakalı projelerin konuşulduğu ve buraların korunarak gelecek nesillere emanet edileceği bir plana katılmaması , insanlara ve çevreye karşı bir duyarlılığının da göstergesi olduğunu düşünüyorum . Eğer buralarda yoksanız bu meseleleri çözmek için sadece laf üretiyorsunuz demektir . Muhalefet , ' İktidar kendi kafasına göre yönetiyor ' diyor . ' Buyurun beraber yapalım , beraber üretelim , beraber planlayalım ' dediğimiz zaman da gerekli katkıyı ortaya koymuyorlar . Bizim belde belediyelerimiz , birçok ilçe ve belde belediyelerinin yapamadığı hizmetleri yapıyorlar " dedi .
KADINLARIMIZIN SİYASETTE YER ALMASINI İSTİYORUZ
AK Parti İl Başkanı Hüseyin Samani ve beraberindekiler , Gündoğdu Belde Belediye Başkanı Hüseyin Nalcı ve Gündoğdu Belde Başkanı Nail Öztürk ' ü ziyaret etti . Gündoğdu Belediyesi ' nin yaptığı hizmetler ve belde teşkilatının çalışmaları hakkında bilgi alan İl Başkanı Samani teşkilat mensupları ve bayanlarla bir süre sohbet etti . Samani , " AK Parti olarak kadınların siyasette yer alması noktasında gayret ortaya koyan bir partiyiz . Toplumun büyük bir çoğunluğu bayan ve birçok alanda hayatı birlikte paylaşıyoruz . Siyasi arenada da olmaları büyük katkılar sağlayacağına inanıyoruz . Bayanlarımızın bir çok noktada bizlerden desteğini esirgemediği için teşekkür ediyoruz " dedi .