Yolcu otobüsü takla attı, 24 yaralı

Hatay'ın İskenderun ilçesinde bir yolcu otobüsünün takla atması sonucu 24 kişi yaralandı.

Antakya'dan Adana istikametine gitmekte olan Faruk Gündüz

  Hatay ' ın İskenderun ilçesinde bir yolcu otobüsünün takla atması sonucu 24 kişi yaralandı .

Antakya ' dan Adana istikametine gitmekte olan Faruk Gündüz ' ün kullandığı 31 F 1129 plakalı yolcu otobüsü , Mertevler virajında direksiyon hakimiyetinin kaybolması sonucu takla atarak karşı şeride geçti . 24 kişinin yaralandığı kaza yerinde adeta can pazarı yaşandı . Kazanın ardından olay yerine gelen ambulanslarla İskenderun Devlet Hastanesi ' ne kaldırılan yaralılar tedavi altına alındı . Yaralıların hayati tehlikelerinin olmadığı bildirildi .

Devlet Hastanesi Başhekimi Veysel Yıldırım , acile servise inerek yaralıların durumu hakkında bilgiler aldı . Hatay Polis Meslek Yüksekokulu ' nda görevli Abdullah Kızgın ' ın da yaralı olduğunu gören polisler ise meslektaşları için seferber oldu .

Kazanın , sabaha karşı yağan yağmurun ardından yolların kayganlaşması nedeniyle meydana geldiği iddia edildi . Kaza nedeniyle E-5 karayolu bir süre trafiğe kapandı .

Araç içerisinde bulunan küçük bir kız çocuğu , korku içerisinde olayı anlatırken , otobüsün kaydığını söyledi . Yolcular ise ne olduğunu anlayamadıklarını , otobüsün aniden kayarak takla attığını anlattı .

İskenderun Emniyet Müdürlüğü ' ne bağlı Trafik Büro Amirliği ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı .