Elazığlı sanayiciler proje yönetimine büyük ilgi gösterdi

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) ve Genç Liderler ve Girişimciler Derneği Elazığ Şubesi tarafından düzenlenen "Proje Yönetimi Çalıştayı" sanayici

  Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası ( ETSO ) ve Genç Liderler ve Girişimciler Derneği Elazığ Şubesi tarafından düzenlenen " Proje Yönetimi Çalıştayı " sanayicilerden büyük ilgi gördü .

ETSO toplantı salonunda gerçekleştirilen organizasyona Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ali Şekerdağ , proje ofislerinin yetkilileri , Elazığ TSO üyesi işletmelerin temsilcileri , Fırat Üniversitesi akademik personeli ve ilgi duyan birçok vatandaş katıldı .

Toplantının açılış konuşmasını yapan ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Ali Şekerdağ , kırsal kalkınma , AB destekleri , TÜBİTAK , SODES , SANTEZ gibi birçok noktadan , toplumun hem ticari hem de sosyokültürel gelişimi için teklif çağrılarının sık sık açıklandığını ve proje yönetimi kavramının tüm kurum ve kuruluşlarda vazgeçilmez bir olgu haline geldiğini belirtti .

Daha sonra konuşan Genç Liderler ve Girişimciler Derneği Elazığ oluşumu Başkanı Nida Platin , gelişim için değişimin şart olduğunu , ancak değişim için birilerinin emek vermesi gerektiğini söyledi . Platin , " Bu amaçla çıktığımız yolda , toplum için projeler planlarken , ekip içinde her anlamda karşılıklı fayda sağlayabilecek , Türkiye genelinde ve uluslararası dostlukların şekillendiği bilinç-odaklı sosyal bir ağın temellerini de oluşturuyoruz . " dedi .

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası ' nın organizasyon tecrübesi sayesinde yüksek bir katılım sağlandığı ve verim elde edildiğini bildiren Nida Platin , çalıştaya katılan ve Elazığ ' da gelişime destek olmayı amaçlayan birçok kişinin kurdukları oluşuma ilgi duyduğunu , Elazığ ' ın bireysel ve toplumsal anlamda gelişimi için faaliyetlerine hızla devam edeceklerini sözlerine ekledi .