Otobüs Durağında Ölen Anne Ve Bebeği Toprağa Verildi

Samsun'da durakta otobüs beklerken bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybeden anne ile 3 aylık bebeği, gözyaşları arasında toprağa verildi.

Otobüs Durağında Ölen Anne Ve Bebeği Toprağa Verildi
Anne Havva Keleş (41) ile 3 aylık oğlu Yusuf Keleş'in cenazeleri, öğlen saatlerinde Salıpazarı ilçesine bağlı Cevizli köyüne getirildi. Önce baba evine getirilen cenazeler, burada yapılan dua ve helallik alınmasının ardından Cevizli Köyü Camii'ne götürüldü. Anne ile minik yavrusunun tabutu yan yana konuldu. Cuma namazına müteakip kılınan cenazeye Havva Keleş'in eşi Alaaddin Keleş (43), oğulları Bünyamin (11) ve Orhan (15) Keleş ile çok sayıda köylü katıldı. Acılı eş ve çocukları, yakınları tarafından
teselli edilmeye çalışıldı. Cenaze namazının ardından Havva Keleş ile minik bebeğin cenazeleri köy mezarlığında toprağa verildi.
Samsun'da dün akşam meydana gelen kazada, Mehmet Emin T.'nin (54) kullandığı 55 HV 426 plakalı otomobil, 3 gün önce vefat eden annesinin mevlidine gitmek için durakta otobüs bekleyen Havva Keleş (41) ile 3 aylık oğlu Yusuf Keleş'e çarparak ölümlerine yol açmıştı.