Çanakkale'li Gençler Başkanı Ziyaret Etti

Gençlik Spor Genel Müdürlüğü Gençlik Hizmetleri Dairesi Başkanlığın 2010 yılı faaliyetleri arasında yer alan Gençlik Değişim Programı sebebiyle Çanakkale Gençlik Merkezi üyesi gençler Bartın'a yaptıkları değişim programı esnasında Belediye Başkanı Cemal Akın'ı ziyaret etti

Çanakkale'li Gençler Başkanı Ziyaret Etti
Gençlik Spor Genel Müdürlüğü Gençlik Hizmetleri Dairesi Başkanlığın 2010 yılı faaliyetleri arasında yer alan Gençlik Değişim Programı sebebiyle Çanakkale Gençlik Merkezi üyesi gençler Bartın'a yaptıkları değişim programı esnasında Belediye Başkanı Cemal Akın'ı ziyaret etti.
Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Gençlik ve Spor İl Müdürü Şakir Erdem, Çanakkale Gençlik Merkezi Müdür Vekili Ömür Toktaşlı beraberinde ki 14 gencin ziyaretlerinden dolayı çok mutlu olduğunu ifade etti. Başkan Akın, "Ziyaretiniz beni son derece mutlu etti. İlimize misafir olarak gelip, Bartın'ın kültürünü, doğasını, insanlarını tanıyacaksınız. Eminim ki gençlik değişim programı sayesinde 3 bin yıllık bir geçmişi olan, yeşilin ve mavinin kucaklaştığı, doğasıyla herkesi büyüleyen şirin Bartın'ımızdan güzel dostluklarla ve güzel anılarla döneceksiniz. Kültürlerin kaynaşması noktasında bu ziyaretinizin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. 5 günlük zaman içerisinde kendi evinizdeymişsiniz gibi rahat bir gezi diliyorum. Bizlerden herhangi bir isteğiniz olursa seve seve yardımcı oluruz" dedi.
Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, ziyaretleri anısına konuklara hediye verdi.