AÖF Sınav Sonuçları - 2010 AÖF final sonuçları Online Sorgulama Paneli

AÖF sınav sonuçları sorgulama paneli ile AÖF 2010 sınav sonuçlarınızı öğrenebilirsiniz Açık Öğretim Fakültesi 2010 AÖF sınav sonuçları

AÖF Sınav Sonuçları - 2010 AÖF final sonuçları Online Sorgulama Paneli
AÖF sınav sonuçları sorgulama paneli ile AÖF 2010 sınav sonuçlarınızı öğrenebilirsiniz Açık Öğretim Fakültesi 2010 AÖF sınav sonuçlarıAÖF 29 - 30 Mayıs tarihinde AÖF final sınavına giren binlerce AÖF öğrencisi AÖF final sonuçları için sabırsızlanıyor. Her AÖF sınavından yaklaşık 3 hafta sonra açıklanan AÖF sonuçlarının bugünlerde açıklanması bekleniyor.

Türk yükseköğretim sisteminde yaklaşık 25. yılını tamamlayan Anadolu Üniversitesi Uzaktan Eğitim Sistemi, binlerce öğrencisi ve milyona yakın mezununa uzaktan eğitim yoluyla yüksek öğrenim sağlamanın yanı sıra özel projeler yardımıyla Türkiye’nin eğitim sorunlarının aşılmasında vazgeçilmez bir rol üstlenmektedir.

Anadolu Üniversitesi Uzaktan Eğitim Sistemi, ülkemizde çağdaş anlamda uzaktan eğitim modeli ile yeni ihtiyaçların karşılanması konusunda hızla harekete geçebilen çok esnek bir yapıya, güçlü bir organizasyona sahiptir. Uluslararası düzeyde işbirlikleri için cazibe merkezi haline gelen Anadolu Üniversitesi Uzaktan Eğitim Sistemi, sahip olduğu teknik alt yapı, kalite düzeyi yüksek ve verimli çalışabilen üretken insan kaynağı ile kendini sürekli yenileyerek uyguladığı uzaktan eğitim modeli ile Türk Yükseköğretim Sisteminde ülkemizde yükseköğretim alanında birçok ilkleri ve yenilikleri uygulamaya koymaktadır. Bu yönü ile dünyanın mega üniversiteleri arasında yer almaktadır.

Anadolu Üniversitesi Uzaktan Eğitim Sistemi ülkemizde yüksek öğrenim talebini karşılamada sağladığı kapasite yanında milli eğitim, sağlık, ilahiyat, tarım, polis, jandarma, kara, deniz ve hava komutanlıkları personeline yönelik önlisans, lisans tamamlama ve lisans eğitimlerini uzaktan eğitim modeli ile sürdürmektedir. Ayrıca Anadolu Üniversitesi Türkiye ekonomisi ve iş yaşamına sağladığı geniş ölçekli katkılarla saygınlık kazanmış ve uluslararası rekabette başarılara imza atmış sektör temsilcisi kuruluşlara yönelik insan kaynağı geliştirme projeleri aracılığıyla toplumumuzun eğitim düzeyinin artmasına büyük katkıda bulunan çağdaş bir eğitim kurumudur.

AÖF Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi final sınav sonuçlarının bu hafta içinde açıklanması bekleniyor.

AÖF sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından öğrenciler AÖF internet sitesinden sonuçları öğrenebilecek. Yüzbinlerce öğrencinin merak ve heyecanla gün saydığı AÖF final sınav sonuçları Eskişehir Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesince açıklanacak.

29 - 30 Mayıs tarihinde AÖF final sınavına giren binlerce AÖF öğrencisi AÖF final sonuçları için sabırsızlanıyor. Her AÖF sınavından yaklaşık 3 hafta sonra açıklanan AÖF sonuçlarının bugünlerde açıklanması bekleniyor.

AÖF (Açık Öğretim Fakültesi) öğrencileri bu hafta başından beri yılsonu sınavının sonuçlarını aramaya başladı. Her yıl sınavların ardından 3 hafta geçtikten sonra sonuçları açıklayan Anadolu Üniversitesi’nin AÖF yıl sonu sınav sonuçlarını bu hafta içerisinde açıklaması bekleniyor. Beyazgazete.com olarak sınav sonuçları açıklanır açıklanmaz gerekli bilgileri burada bulabileceksiniz.Final sınav sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte Anadolu Üniversitesi AÖF 2010 Final Sınav Sonuçları Sorgulama sayfasında yoğunluk olacağı ve buna bağlı olarak da sitede yavaşlama olacağı belirtildi.

Bu yıl sınava giren öğrenciler sınav sonuçlarının heyecanıyla beklemenin çok zor olduğunu, tüm planlarının sınav sonuçlarına bağlı olduğunu belirttiler.

AÖF 2010 SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ