NT Bandırma mağazası takdir ve teşekkür getirene forma veriyor

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde bulunan NT mağazası, başarılı öğrencileri çeşitli hediyelerle ödüllendiriliyor. İlköğretim 6'dan 7. sınıfa takdir ya d

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde bulunan NT mağazası, başarılı öğrencileri çeşitli hediyelerle ödüllendiriliyor. İlköğretim 6'dan 7. sınıfa takdir ya da teşekkür alarak geçen öğrencilere, tuttukları futbol takımının forması ve yanında bir kalem hediye ediliyor.

Şube Müdürü Yasin Özcan, öğrencilerin başarılarını desteklemek amacıyla çeşitli hediyeler verileceklerini söyledi. 2009-2010 eğitim öğretim yılının sona ermesiyle tatil heyecanı yaşayan öğrencilerin, emeklerinin karşılığını almak için NT mağazalarına geldiğini ifade eden Özcan, "18-25 Haziran 2010 arasında devam eden kampanyayla ilköğretim 6. sınıftan 7. sınıfa takdir ya da teşekkür belgesiyle geçen her öğrenci, şubemizden gönül verdiği futbol takımının formasını alabilecek. Bütün başarılı öğrencilerimizi bekliyoruz." dedi.

Formasını alan öğrenciler, mağazada bir de anket dolduruyor. Kampanya kapsamındaki ankete katılan öğrenciler arasında 26, 28 ve 30 Haziran 2010 tarihlerinde üç deneme sınavı yapılacak. Bunların sonuçlarına göre birinciye bisiklet, ikinciye MP4 çalar, üçüncüye MP3 çalar hediye edilecek.