Göğsünden bıçaklanan hemşire hayatını kaybetti

Küçükçekmece Sefaköy'deki evlerinde göğsünden bıçaklanan 24 yaşındaki hemşire Hilal Demir, tedavi için kaldırıldığı Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve

Küçükçekmece Sefaköy'deki evlerinde göğsünden bıçaklanan 24 yaşındaki hemşire Hilal Demir, tedavi için kaldırıldığı Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Olayla ilgili, Hilal Demir'in eşi gözaltına alındı.

Olay 16:00 sıralarında meydana geldi. 112 Acil Servisi Küçükçekmece İstasyonu'nda hemşire olarak çalışan Hilal Demir, iddialara göre Sefaköy'deki evlerinde bilinmeyen bir nedenle eşi ile tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine Hilal Demir, ismi öğrenilemeyen eşi tarafından göğsünün alt bölgesinden bıçaklandı. Ambulans ile Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Hilal Demir, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Hemşire Hilal Demir'in ölüm haberini alan meslektaşları hastane önünde birbirlerine sarılarak gözyaşı döktü. Demir'in eşi, gözaltına alınarak Sefaköy Polis Merkezi'ne götürüldü.