4. Ulusal Psikiyatri Hemşireliği Kongresi Samsun'da

Samsun Valisi Hüseyin Aksoy 4. Ulusal Psikiyatri Hemşireliği Kongresi'nin Samsun'da yapılmasından memnuniyet duyduğunu söyledi. Aksoy, "Samsun sağlık

Samsun Valisi Hüseyin Aksoy 4. Ulusal Psikiyatri Hemşireliği Kongresi'nin Samsun'da yapılmasından memnuniyet duyduğunu söyledi. Aksoy, "Samsun sağlık kenti olma yolunda emin adımlarla ilerliyor." dedi.

Psikiyatri Hemşireleri Derneği, Samsun Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi ile Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nin ortaklığında gerçekleştirilen IV. Ulusal Psikiyatri Hemşireliği Kongresi'de açılış konuşmasını yapan Vali Aksoy, sağlık elemanlarının ortak bir dil oluşturması için bu tip kongreleri çok önemli bulduğunu söyledi. Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen Ulusal Psikiyatri Hemşireliği Kongresi açılış töreniyle başladı. "Ortak Dil Oluşturmak" sloganıyla başlayan kongrenin açılışına Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, Rektör Prof. Dr. Hüseyin Akan, Samsun İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Kasapoğlu, İlkadım Kaymakamı Zafer Orhan ve Atakum Belediye Başkanı Metin Burma da katıldı.

26 Haziran tarihine kadar devam edecek olan IV. Ulusal Psikiyatri Hemşireliği Kongresi'nde pek çok panel, konferans, kurs ve atölye çalışmaları gerçekleştirilecek.