Konyaspor Kolombiyalı Montano ve Serkan Şahin'i renklerine bağladı

Konyaspor, Alianza Lima takımının Kolombiyalı oyuncusu Johnnier Montano ile FC Basel kulübünün ve Ümit Milli Takımın genç futbolcusu Serkan Şahin'i re

Konyaspor, Alianza Lima takımının Kolombiyalı oyuncusu Johnnier Montano ile FC Basel kulübünün ve Ümit Milli Takımın genç futbolcusu Serkan Şahin'i renklerine bağladı.

Konyaspor'da transfer çalışmaları sürüyor. İç ve dış transferlerine hız kesmeden devam eden yeşil - beyazlı kulüp, Alianza Lima takımının Kolombiyalı oyuncusu Johnnier Montano ile 5 yıllık, FC Basel kulübünden Ümit Milli Takım futbolcusu Serkan Şahin ile de 4 yıllık resmi sözleşme imzaladı.

Kulüp binasında düzenlenen imza töreninde konuşan Konyaspor Başkanı Bahattin Karapınar, transferi kesinleşen oyuncularla resmi sözleşme imzaladıklarını söyledi.

Transfer edilecek futbolcuların Konyaspor'un Süper Lig'de başarılı olmasında büyük emek harcayacağını söyleyen Karapınar, "Transfer konusunda çok titiz bir çalışma yürütüyoruz. Takıma faydalı olacak isimleri getirmek için gayret sarf ediyoruz. İsviçre'nin köklü takımlarından FC Basel kulübünün önemli oyuncularından Serkan Şahin bu isimlerden sadece biri. Türkiye Ümit Milli Takımı'nın değişmez isimlerinden. Kendisi artık Konyaspor için ter dökecek. Bu transfer çok istiyorduk. Ciddi bonservis ücreti ödedik. Hem Konyaspor hem de Türk futboluna önemli katkıları olacağını düşünüyoruz." dedi.

Başkan Bahattin Karapınar, Peru'nun Alianza Lima takımında forma giyen Johnnier Montano'yu takıma kazandırmak için 1 aylık bir çalışma yaptıklarını anlattı. Montano'nun Peru'nun önemli oyuncularındanbiri olduğuna dikkat çeken Karapınar, "Yönetim olarak takımımızın başarılı olması için iyi isimleri alıyoruz. Konyaspor'un Süper Lig'de başarılı olması için elimizden geleni yapıyoruz. Bunu da başaracağımıza inanıyoruz." diye konuştu.

Konuşmaların ardından Kolombiya asıllı Johnnier Montano (27) opsiyon hakkı Konyaspor'da olmak üzere 1+4 yıllık, FC Basel takımında Serkan Şahin ile ise 4 yıllık sözleşme yapıldı.