Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Kalitesini 3. Kez Tescilledi

Adıyaman Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi TS-EN-İSO 9001 kalite belgesini 3. kez tescilledi.

TS-EN-İSO 9001 kalite belgesinin 2008 versiyonu belge yenileme ve geçiş tetkiki için Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde bulunan dış denetçiler hastanenin kalite belgesinin yenilenmesine karar verdi. Üç yılda bir yenilenen kalite belgesini yenileyen Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi kalitesini 3. kez tescilledi.
TSE Dış Tetkik ekibinden Baştetkik Görevlisi Nazım Haznedar, Tektik Görevlileri Arif Gani ve Ömer Özgül Ulutan ve Uzman Dr. Mustafa Güneş tarafından yapılan tetkikler sonucunda, hastanenin belgesinin yenilenmesine karar verildi. Ekip, hastanenin Kalite Yönetim Sistemine göre yönetildiğine karar verdi.
Baştetkik Görevlisi Nazım Haznedar, hastanenin hizmet sunumu, dokümanların tutulması, laboratuar, cihazların koliprasyonu, çalışma ortamı ve kaynakların kullanımı, personel eğitimi gibi konulara dikkat edildiğini söyledi.
Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Zülfikar Işık ise, 2001 yılında aldıkları kalite belgesinin 9 yıldan beri hastane olarak taşıdıklarını ve titizlikle kalite sistem yönetimi standartlarının uygulanmaya çalışıldığını ifade etti.
Işık, belgenin yenilenmesinden dolayı mutluluk duyduklarını ve bu başarının asıl sahibinin tüm personel olduğunu dile getirdi.
Daha sonra ekip ile birlikte hastane yöneticileri hatıra fotoğrafı çektirdi.