Btyk, Erdoğan'ın Başkanlığında Toplandı Ankara

Türkiye'de bilim politikalarının oluşturulmasında en yüksek karar organı olan Bilim ve Teknoloji Yüksek Kurulu (BTYK), Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında toplandı.

  Türkiye ' de bilim politikalarının oluşturulmasında en yüksek karar organı olan Bilim ve Teknoloji Yüksek Kurulu ( BTYK ) , Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ' ın başkanlığında toplandı .
TÜBİTAK Uzay Teknolojileri Araştırma Enstitüsündeki BTYK ' nin 21 . toplantısına Başbakan Erdoğan ' ın yanı sıra Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç , Devlet Bakanları Mehmet Aydın ve Hayati Yazıcı , Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül , Maliye Bakanı Mehmet Şimşek , Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu , Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir , Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün , Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız , Sağlık Bakanı Recep Akdağ , Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu , Başbakanlık Müsteşarı Efkan Ala , Savunma Sanayi Müsteşarı Murad Bayar , YÖK Başkanı Prof . Dr . Yusuf Ziya Özcan , diğer bakanlıkların müsteşarları , bazı rektörler ile diğer ilgililer katıldı .
Toplantıda , ana tema olarak savunma sanayi Ar-Ge çalışmaları gündeme getirilecek .
22 . 06 . 2010 14 : 38 : 15