Beşiktaş'ın yeni transferi Roberto Hilbert, İstanbul'a geldi

Ricardo Quaresma transferiyle büyük sükse yapan Beşiktaş, Almanya'nın Stuttgart takımından transfer ettiği Alman futbolcuyu İstanbul'a getirdi. Saat 2

  Ricardo Quaresma transferiyle büyük sükse yapan Beşiktaş , Almanya ' nın Stuttgart takımından transfer ettiği Alman futbolcuyu İstanbul ' a getirdi . Saat 21 . 30 sularında İstanbul ' a inen Alman futbolcuyu Atatürk Havalimanı ' nda bir grup Beşiktaş taraftarı karşıladı .

Beşiktaş Kulübü Futbol Komitesi üyeleri Cengiz Zülfikaroğlu ile Mete Düren ' in hazır bulunduğu karşılamada , taraftarlar Hilbert ' e çiçek vererek sevgi gösterilerinde bulundular . Alman futbolcu , Atatürk Havalimanı ' na gelişte apronda 9 numaralı siyah - beyazlı formayı giyip , kendisini bekleyen taraftarların karşısına formayla çıktı .

TÜRKİYE ' NİN EN BÜYÜK KULÜBÜNE GELDİM

Alman futbolcu kendini karşılayan taraftarların tezahüratları altında yaptığı açıklamada , Beşiktaş ' a geldiği için mutlu olduğunu söyledi .

Alman futbolcu , taraftarların havalimanında kendisini karşılamasına da sevindiğini belirterek , ' ' Bir oyuncu olarak gösterilen ilgiye layık olmaya çalışacağım . Benden büyük beklentiler olduğunu biliyorum . Türkiye ' nin en büyük kulübüne geldiğim için çok mutluyum . Böyle büyük bir kulübün beni kabul etmesi benim adıma gurur verici bir durum . Son derece gururluyum . ' ' dedi .

Hilbert ve yöneticiler , az sayıdaki taraftarın tezahüratları arasında havalimanından ayrıldılar .

Bu arada Roberto Hilbert , yarın sabah 08 . 30 ' da Maslak Acıbadem Hastanesi ' nde sağlık kontrolünden geçecek . Alman futbolcu saat 14 . 00 ' tede BJK Nevzat Demir Tesisleri ' nde düzenlenecek törende resmi imzayı atacak .