Söke'den İsrail Ve Teröre Kınama
Aydın'ın Söke ilçesinde çeşitli siyasi parti ve sivil toplum örgütleri tarafından yardım gemilerine operasyon düzenlenen İsrail ve terör örgütü kınandı.

İsrail ' in yardım gemisine yaptığı saldırıyı da kınayan Söke CHP İlçe Başkanı Sevim Şahin , " Bu hain saldırıyı kabul etmek mümkün değildir . Ancak her iki saldırının da aynı zamanda ve bölgede gerçekleşmesi oldukça düşündürücüdür " dedi .
Terörün nerenden gelirse gelsin ve ne amaçla olursa olsun kabul edilemeyeceğini ve haklı bulunamayacağını belirten Şahin ; şunları söyledi : " Kanlı terör örgütü PKK ' nın İskenderun askeri üssümüze yapmış olduğu hain saldırıyı ve Amerika ile Avrupa ' nın şımarttığı , her defasında da bunlardan güç alarak her durumdan kolayca sıyrılan İsrail Hükümeti ' nin bu kanlı saldırısını şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz . Her iki saldırıda yaşamını yitirenlere rahmet , yaralılara şifa ve bütün Türkiye ' ye baş sağlığı diliyoruz "
