Kutlama Etkinliğinde Miletvekili Ordu İle Belediye Başkanı Güler Arasında İlginç Diyaloglar Yaşandı

Antalya'da oynanan karşılaşmada Eyüpspor'u 2-1 yenerek Bank Asya 1'inci Lig'e yükselen TKİ Tavşanlı Linyitspor için coşku devam ediyor

Kutlama Etkinliğinde Miletvekili Ordu İle Belediye Başkanı Güler Arasında İlginç Diyaloglar Yaşandı
  Antalya ' da oynanan karşılaşmada Eyüpspor ' u 2-1 yenerek Bank Asya 1 ' inci Lig ' e yükselen TKİ Tavşanlı Linyitspor için coşku devam ediyor . Cumhuriyet Meydanı ' nda toplanan binlerce Tavşanlılı Bank Asya Ligi ' ne yükselmenin sevincini sürdürüyor .
Cumhuriyet Meydanı ' ndaki kutlama etkinliğine , Milletvekili Hüsnü Ordu , Kaymakam Numan Hatipoğlu , Belediye Başkanı Mustafa Güler ve Linyitsporlu yönetici , teknik heyet ile futbolcular da katıldı .
Etkinlikte konuşan Hüsnü Ordu , " Takımımız TKİ Tavşanlı Linyitspor , çok önemli bir iş başarmıştır . İlçemizin reklamını en iyi şekilde yapmıştır . Bu siyaset üstü bir şeydir . Bu bir hemşehrilik ruhudur . Bir aidiyet ruhudur . Biz buna böyle bakıyoruz . Bugün buraya coşkuyla toplanan insanımız kendini bu bölgenin bir parçası hissediyor . Ve bu dolayısıyla ortak paydada buluşuyoruz . Bank Asya mücadelesinde her yerde olduğu gibi Belediye Başkanımızın da bundan sonra bu sürece katkı vermesi gereğini bir milletvekili olarak ilan ediyorum . Yani yapacağız , yapmak durumundayız . Bu bizim ortak paydamız . Bu işin altından kalkabiliriz . 3 , 5 milyon TL yayın , 1 , 5 milyon TL iddia gelirimiz olacak . Cuma günü hep beraber Tavşanlı ' daki statta büyük coşku yaşayalım . Cuma günkü bu etkinliğimize sanatçı da davet etmek istiyoruz . İnşallah coşkumuzu orda sürdürelim . Belediye Başkanımıza önümüzdeki sezon vermek zorunda olduğu destekten dolayı teşekkür ediyorum " diye konuştu .
Belediye Başkanı Mustafa Güler ise " Sayın vekilimizin az önce ifade ettiği gibi spor evrenseldir . Geçen sene yönetime geldiğimiz zaman Linyitspor ' un üst lige çıkma konusunda Belediye olarak üzerimize düşen görevi az da olsa yerine getirmiştik . Sonraki yaşanan süreci hiç bahsetmek istemiyorum yeri değil . Futbolun seyircisiz olmayacağını bildiğimizden dolayı özellikle deplasman maçlarına 12 . futbolcu olarak taraftarlarımızı taşımaya gayret ettik . Antalya ' daki tablo Tavşanlı Belediyesinin desteğinin kanıtıdır . Tavşanlı Linyitspor hepimizin . Biz vekilimizle görüşmemizde asıl yardım yapacağı konusunda mevzuatlar gereği ve anayasal taslağı konusunda bilgi alışverişi yapmıştık . İnşallah o tasarı bir an önce çıkar yardımları yaparız . Gerekli olan desteği zaten vereceğimizi söylemek isterim . Şampiyonluk Tavşanlımıza hayırlı olsun " dedi .
Güler ' den sonra tekrar söz alan Hüsnü Ordu , " Şimdi her şeyi açık konuşalım . Belediyenin burada bu insanımızı taşımak zaten görevimiz . Bunları zaten yapacağız . Şimdi hiç kimse kaçak güreşmesin . 2 , 5 milyon takımın bütçesi var . Biz bunun peşinde koştuk . Mevzuat siyaset yapmıyoruz . Her şey uygundur . Bank Asya ' da yükümüz çok daha fazlalaştı . Burada Otoparkıyla , Hayvan Pazarı ' yla halı sahasıyla birçok artı gelirler var . Buralardan katkısında rızası var mıdır . Durum bu . Dolayısıyla bu işi daha iyi ileri götürmek için gayret sarfetmeliyiz . Başkanımızın burada biraz daha net olması lazım . Bakın şunu söyleyeyim olmadı mı biz arkadaşlarla sonuna kadar götürürüz . Ancak herkese iş düşüyor . Ortak hareket etmek zorundayız . Bu işin eni sonu para . Eğer çok yorulursam benim mecburiyetim yok . Ben görevimi yaptım . Bugün varım yarım yokum . Benim bu yükü taşıma görevim yok . Dolayısıyla bu ortak yük hepimizin " ifadelerini kullandı .