Cbü Demirci Eğitim Fakültesi'nde Mezuniyet Şenliği

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Demirci Eğitim Fakültesi 18. dönem ve Demirci Meslek Yüksek Okulu'nun 18. dönem mezuniyet etkinlikleri kapsamında kurulan standlar törenle açıldı.

Cbü Demirci Eğitim Fakültesi'nde Mezuniyet Şenliği
Törene Demirci Kaymakamı Yalçın Sezgin, Demirci Belediye Başkanı İhsan Temel, CBÜ Demirci Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yüksel Abalı, Demirci Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yard. Doç. Dr. Celal Metin, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Törenin açılış konuşmasını yapan Kaymakam Yalçın Sezgin, "Bu şenliklerin önümüzdeki yıllarda fuara dönüşmesi tek temennim. Bu çalışmada emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Demirci'nin ortaya çıkması değerlendirilmesi gereken çok şeyler var. Bir haftaya yayılan bu programda değişik ve sizlerin beğenisine sunulan gösteriler olacak. Bu yıl yapılan bu şenliklerin gelecek yıl daha da ha kapsamlı bir şenlik ve zamanla fuara dönüşmesi için büyük çalışma ve gayreti içerisine gireceğiz. Cuma günüde güzel hava olursa şenliğin büyük bir finali olacak. " diye konuştu.
Çeşitli el işi ürünleri ve hediyelik eşyalar ile gıda ürünlerinin satışa sunulduğu standların açılış kurdelesini Demirci Kaymakamı Yalçın Sezgin, Demirci Belediye Başkanı İhsan Temel, CBÜ Demirci Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yüksel Abalı, Demirci Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yard.Doç. Dr. Celal Metin, AK Parti ilçe başkanı Mustafa Eraydın ve İl Genel Meclisi Üyesi Hakkı Argun birlikte kestiler. Tüm standları gezen protokol üyeleri alışveriş yapmayı da ihmal etmedi. Gecenin ilerleyen saatlerinde yapılan canlı halk konserleri ve folklor ekiplerinin gösterileri izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı. Bir hafta sürecek mezuniyet şenliklerinde, sergi alanları ve lunapark etkinlik sonuna kadar açık kalacak.