Maraz Ali ve İdil, Beyazsu'da stres attı

Mardin'in Midyat ilçesinde çekimleri yapılan Sıla dizisinin ekibi Nusaybin'de yaptırdıkları Sıla İlköğretim Okulu öğrencilerine karne dağıttı. Sanatçı

Mardin'in Midyat ilçesinde çekimleri yapılan Sıla dizisinin ekibi Nusaybin'de yaptırdıkları Sıla İlköğretim Okulu öğrencilerine karne dağıttı. Sanatçılar daha sonra Beyazsu'da piknik yapma fırsatı buldu.

Sıla dizisinde Boran Ağa karakterini canlandıran ve Adanalı dizisinde Maraz Ali karakteriyle sevenlerin karşısına çıkan Mehmet Ali Alakurt piknik alanında yöre halkının ilgisiyle karşılandı. Alakurt, "Hasret gidermeye geldik." dedi.

Sıla dizisinin yönetmeni Gül Oğuz, Mehmet Ali Alakurt ve Adanalı dizisinin İdil karakterini canlandıran Selin Demiratar, Sıla İlköğretim Okulu'nda öğrencilerle karne heyecanını yaşamak için geldiklerini belirtti. Karne dağıtan sanatçılar ardından Midyat'a 30 kilometre mesafede bulunan ve zengin su kaynaklarına sahip Beyazsu bölgesinde piknik yaptı. Su üzerinde kurulan tahtlar üzerinde yemek yedikten sonra çay içen sanatçılar yöre halkının ilgisinden memnun kaldı.

Sıla dizisi çekimleri sırasında Boran Ağa karakteriyle yöre halkının büyük sevgisini kazanan Mehmet Ali Alakurt, "Hem Sıla İlköğretim Okulu'nda karne dağıtma sevincini yaşamaya geldik hem de bölge halkıyla hasret gidermeye geldik." diye konuştu. Alakurt, bölge halkının çok içten ve samimi olduklarını da belirtti.

Piknik alanında vatandaşlar sanatçılarla hatıra fotoğrafı çektirmek için uzun kuyruklar oluşturdu. Yöre kıyafetleriyle cep telefonuna fotoğraf çeken Sultan Demir isimli vatandaş "Boran Ağa'yı severek izliyordum. Tekrar burada onu görmekten dolayı mutluyum. Boran Ağa'yı yine buralarda görmeyi ve burada dizi çekmelerini istiyoruz." dedi.