Hakkari'deki Terör Saldırılarına Mhp İl Teşkilatından Kınama

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Metin Deniz Savaş, Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'nde 10 askerin şehit düştüğü 14 askerin ise yaralandığı hain terör saldırısı kınadı

Hakkari'deki Terör Saldırılarına Mhp İl Teşkilatından Kınama
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Metin Deniz Savaş, Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'nde 10 askerin şehit düştüğü 14 askerin ise yaralandığı hain terör saldırısı kınadı. MHP İl Başkanı, TBMM'de acilen bir erken seçim kararı alınması gerektiğini de ifade ederek terör bölgesinde de olağanüstü hal ilan edilmesi gerektiğini savundu.
MHP İl teşkilatında düzenlediği basın toplantısı ile hain terör saldırısını şiddetle kınadıklarını ifade eden MHP İl Başkanı Metin Deniz Savaş, hükümeti de eleştirerek "Son 8 yılda yaklaşık 800 şehit verdik. O bölgede olağanüstü hal ilan edilmelidir"dedi.
Metin Deniz Savaş açıklamasında şunları söyledi; "Bugün 10 askerimizin şehit 14 askerimizin ise yaralanması milletin yüreğini dağlamış ve halkımızı derin bir yasa boğmuştur. Tırmanan terör olayları karşısında milletin öfkesi artmaktadır. Şehit düşen askerlerimize Allah'tan rahmet yaralı askerlerimize acil şifalar diliyoruz. 2002 yılında AK Parti iktidara geldiğinde terör bitme noktasına gelmişti. Ancak AK Parti iktidarı döneminde terör sürekli tırmandı. Son 8 yılda 800 şehit verdik. Açılım süreci başladığından beri de şehit sayısı 127'ye ulaştı. Gelinen noktada açılım zırvasından vazgeçildiği ilan edilmelidir. Anayasa'nın 12. maddesine göre bölgede olağanüstü hal ilan edilmelidir. Ayrıca TBMM'de acilen bir erken seçim kararı alınmalıdır"