'Gülen'in İslami İdealleri ve Hümanist Söylem' kitabının yazarı Jill Caroll Türkiye'ye geliyor

ABD Rice Üniversitesi Dini Tolerans Araştırma ve Geliştirme Merkezi Müdürü ve aynı zamanda üniversitenin Din Araştırmaları Bölümü'nde öğretim üyeliği

  ABD Rice Üniversitesi Dini Tolerans Araştırma ve Geliştirme Merkezi Müdürü ve aynı zamanda üniversitenin Din Araştırmaları Bölümü ' nde öğretim üyeliği yapan Dr . B . Jill Carroll Türkiye ' ye geliyor . Carroll NT Mağazaları ' nın katkılarıyla ' Medeniyetler Diyaloğu : Gülen ' in İslami İdealleri ve Hümanist Söylem ' adlı bir konferans verecek .

' Medeniyetler Diyaloğu : Gülen ' in İslami İdealleri ve Hümanist Söylem ' isimli kitap 2007 yılında yayımlanmış ve dünya çapında kitap satışı yapan web sitesi amazon . com ' da kendi kategorisinde en çok satan kitap olarak gündeme gelmişti . Kitabın yazarı Jill Carroll , kitabıyla aynı adı taşıyan konferans programı çerçevesinde okuyucuları ile buluşuyor . Carroll , Fethullah Gülen ' in farkını ve Batı düşüncesine getirdiği yeniliği anlattığı kitabı ve kitabın yazılışı sırasında yaşadıklarını konferans katılımcılarıyla paylaşacak .

Carroll , 20-25 Haziran tarihleri arasında Türkiye ' de çeşitli yerlerde konferans , ziyaret ve imza günlerine katılacak . 21 Haziran 2010 Pazartesi günü Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayı ' nda düzenlenecek program saat 19 . 00 ' da verilecek kokteyl ile başlayacak . Saat 20 . 30 ' da konferans programıyla devam edecek etkinliğe katılım ücretsiz olacak . 22-25 Haziran tarihleri arasında ise Tarih Kültür Vakfı işbirliği ile bir dizi organizasyona katılacak olan Carol , " Aynı anda bir yerde en çok kitap okuyan insan sayısı " ile Dünya Rekorlar Kitabı ' na adını yazdıran NT Mağazaları şubelerinde dünyada en çok satan kitabını imzalayacak .